Partyflock
 
­ Nederland

Aanschouw zaterdag 4 oktober in Huize Maas gratis de zeven talenten op de Indicator DJ-Contest

gepubliceerd door , op
Indicator Dj Contest
5 september 2014
Zaterdag 15 november vindt Indicator plaats in Martiniplaza en ook dit maal is er plek op de mainstage vrijgehouden voor talent. Zeven finalisten zullen zaterdag 4 oktober in Huize Maas strijden om deze plek. De winnaar betreedt het podium van het grootste hardstyle event van het Noorden waar o.a. Adaro, Radical Redemption, Frequencerz, Bass Modulators en Atmozfears plaats nemen achter de decks.

De Indicator DJ-Contest bestaat uit een aantal ingrediënten die van deze nacht weer een knaller gaan maken. Zo kan je in de beuktempel van Groningen, Huize Maas, helemaal gratis zeven hardstyle talenten aanschouwen! De zeven finalisten zijn geselecteerd uit meer dan honderd inzendingen afkomstig uit Nederland en onze buurlanden.Normaliter zouden er zes demo's worden geselecteerd maar het niveau lag dusdanig dicht bij elkaar dat er een wildcard is afgegeven.
Het verleden heeft uitgewezen dat deze talenten soms setjes ten gehore brengen waar sommige gerenommeerde artiesten nog een puntje aan kunnen zuigen. De Indicator DJ-Contest bestaat nu een aantal jaren en fungeert platform voor (onbekend) talent. Vele talenten hebben reeds deelgenomen waar onder meer Deetox en Clock Kid voorbeelden van zijn. De zeven finalisten voor deze aankomende editie van de Indicator DJ-Contest zijn:

Cypher
The Inside Man
Fanatics
Beatkilla
Demian
Xerenetox
Noize Destroyer (Tinus T)

Stem mee!
De demo's van de zeven finalisten staan op de Indicator Soundcloud en jij kan hier op Facebook je stem uitbrengen op je favoriete set. Hier houdt het niet bij op want deze uitslag wordt door de vierkoppige jury als vijfde stem meegenomen in de finale van de Indicator DJ-Contest.

Info
Om alles zo toegankelijk mogelijk te houden is besloten om geen entree te vragen voor de Indicator DJ-Contest. Dus of je de zeven talenten komt supporten of simpelweg zin hebt aan een nachtje beuken in Huize Maas, blok 4 oktober in je agenda. De poort van Huize Maas gaat open om 23:00 en is toegankelijk voor personen van 18 jaar en ouder.