Partyflock
 

Starf*ckerz
Freestyle edition

gepubliceerd door , op
Starfuckerz
18 september 2014
FeestStarfuckerz · Freestyle edition
Datumvrijdag 26 september 2014
WinactieStarfuckerz actiegesloten
LocatieAbsoluut Site
Na drie succesvolle edities op verschillende locaties is Starfuckerz weer terug bij Absoluut in Sint-Michielsgestel. Op vrijdag 26 september trapt de organisatie de kermis af en maken we er weer een complete puinzooi van! Met deze editie nog meer freestyle zoals jullie dit graag horen!

De line-up:
David Ghetto heeft deze zomer al flink wat festivals op zijn kop gezet met zijn verrassende mix van o.a. hip hop, r&b en moombathon. Zo stond hij deze zomer op festivals zoals; Intents Festival, WiSH Outdoor, 7th Sunday, Solar en Extrema Network Outdoor.

Verder krijgen deze avond de beste regionale talenten het podium bij Absoluut, en wordt er opgebouwd van house, trap, moombahton tot hardstyle, jump en happy hardcore.

Glen Aiden staat voor een energieke party met progressive/electro, house, trap, twerk en wat hiphop als de tijd rijp is. Kortom een freestyle mix met een geweldige sfeer.

Vers nieuw freestyle talent T La Funk zal tijdens Starf*ckerz de lekkerste tek/jump/hardstyle door de tent blazen. Hij stond al in voorprogramma's van o.a. La Fuente, Jeroen Post, Quintin en JoeySuki.

Opkomende talenten en broers Equalizers delen samen hun passie voor hardstyle en willen dit overbrengen naar het publiek. Eerder stonden zij al in het voorprogramma van o.a. Ran-D, Adaro en E-Force en gaven een set weg op Bokkendonk draait door! Samen met raw hardstyle talent Guilty zullen ze Absoluut op hun grondvesten laten trillen.

Team loco is een verrassende nieuwe act die voor totale gekte zal zorgen op Starfuckerz.

De residents Crystal-X en Gremios & Tono hebben zich meerdere keren weten te bewijzen tijdens eerdere edities van Starf*ckerz.

Dit muzikale feest zal worden ondersteund door de vocals van Mc Apster

Informatie:
Zorg dat je er op tijd bij bent want voor de vroege vogels ligt er een gratis Starf*ckerz gadget klaar!

Uiteraard zal ook de cocktailbar en live entertainment deze editie niet ontbreken. Kortom, alle ingrediënten voor een onvergetelijke avond zijn weer aanwezig!

Entree is 20€ (enkel deurverkoop) inclusief onbeperkt bier, fris en wijn. Cocktails en mixdranken zijn te bestellen voor een kleine meerprijs.

Voor meer informatie kijk op de website van Absoluut.

Check hier de aftermovie van vorige editie bij Absoluut: