Partyflock
 

Dutchtechno.com & LiveSets.com invite Tresor

gepubliceerd door , op
Wie kent er niet de legendarische Tresor bunker in Berlijn ? En wie heeft er nog nooit een plaat gehoord van het Tresor label ? De club, label en unieke eigen sound hebben al jaren een vaste plek binnen de techno scene, of beter gezegd binnen de elektronische dance scene. Wij kondigen dan ook met trots aan dat de bunker op 20 maart wordt omgeruild voor het donkere hol van Amsterdam, de Amuse. Deze club werd tevens tot "beste club van de maand" verkozen door ID&T magzine en past met zijn duistere uitstraling perfect bij de sfeer van de avond. De dj's, rechtstreeks uit de Bunker. De muziek, niets anders dan 7 uur lang de Tresor sound. De keus is simpel..de muziek niet!!

Event: Dutchtechno.com & Livesets.com invite Tresor
Datum: 20-03-04 (zaterdag 20 maart)
Locatie: Amuse, Lijnbaansgracht 238, Amsterdam
Tijd: 22.00 - 05.00
Damage: vvk 12,- euro/ deur: voor 00.00 12,- euro, na 00.00 14,- euro
Line up:

22.00 - 00.30 Steve D.

Steve D draait al vanaf 1994 op regelmatige basis in de Tresor. Tot 1999 was hij een bekend gezicht tijdens de legendarische "After Hour Sets" wat hem veel goede boekingen heeft opgeleverd. In 1997 organiseerde hij als eerste een Tresor feest in Moskou samen met het Goethe" instituut. Zijn optreden als underground dj van de Tresor heeft hem al op verschillende locaties gebracht, bijvoorbeeld de bekende Bunker Club in Rio in Brazilië en Soa Paulo, in Spanje in de Space Club op Ibiza en ook Moog+Nitsa in Barcelona. Hij is zeer bekend in Polen, Kroatië en veler andere landen. In Duitsland heeft hij in bijna alle bekende clubs gedraaid zoals Ultraschall/ Munchen, U60311/ Frankfurt, Prag/ Stuttgart, Phonodrome/ Hamburg, Distillery/ Leipzig en nog veel meer. Nu is hij eindelijk te zien in Nederland waar hij een solo dj set neer zal zetten en nog een live act samen met Mad Max als de "Recyver Dogs".

00.30 - 02.30 Recyver Dogs (live)

Het enige wat je eigenlijk hoeft te weten van deze live act is dat ze hun unieke sound produceren met zelf geproduceerde software wat natuurlijk zeer speciaal is bij een live act ! Hun droom is om in de toekomst op grote festivals te staan en dan een live show weg te geven met 2-3 muzikanten met echte instrumenten zoals bv. een drummer, trompettist en zangeressen. Ook hebben zij al verschillende jaren op Nature One in de Tresor bunker gestaan. In Maart komt hun allereerste productie uit op het Nederlandse label Finger LTD.02 en zal heten "Recyver Dogs - Jack part 1" (incl remixen van Dave Tarrida, Scan 7 en Hansz) Op het moment zijn zij bezig met een dvd met hun live optreden vanuit de Tresor bunker. Ook zullen zij tevens zelfgeproduceerde video projecten laten zien tijdens hun live act.

02.30 - 05.00 Mad Max

In 1995 werd hij resident dj van de Tresor in Berlijn, maar hij maakte later een overstap naar het label "Tresor Records" waar hij nu nog steeds actief in is. Al met al heeft op zo'n 2300 feesten gedraaid en is zeer zeker een gerespecteerde dj/ producer in de scene. Hij heeft in vele bekende clubs gedraaid en zijn producties zijn op vele labels te vinden zoals Acaria Rec/ Detroit, Definite Rec/ Canada, Gold Plate Rec/ Berlin en Ungleich Rec/ Berlin. Nu is hij eindelijk weer eens in Nederland om zijn geluid te laten horen..
de oude, rauwe, duistere Tresor sound !

Voorverkoop adressen:
- Courthouse International Audio, Laat 63, Alkmaar
- Ouland Records, Zeedijk 22, Amsterdam
- Club Wearhouse, Spuistraat 242, Amsterdam

Er zijn bij bovenstaande adressen maar een beperkt aantal kaarten in de vvk te krijgen. Daarnaast zijn er alleen nog kaarten te krijgen aan de deur op de avond zelf.

En natuurlijk zullen de sets weer worden opgenomen door LiveSets en deze zullen later op de site van LiveSets te downloaden zijn. !

Meer info:
www.livesets.com
www.dutchtechno.com
www.tresor-berlin.de

15 opmerkingen

kijk als teq niet was dan was dit een goed altarnatief!!!
heel goed initiatief, eindelijk weer wat verassends in NL!
Artiest {SHOWLIST artist 68586, 3822, 70271}
(Y)
Tresor never sleeps! Cool! Als het even kan ga ik dit zeker even checken!
 
ik vind dit stukken beter dan teQtroep
 
die teQtroep roeleerd......:)
 
No comment
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4429, 2792}
Artiest {SHOWLIST artist 28683, 2511, 2274}
Na dutchtechno in Amuse is er een gratis afterparty in TWSTd vanaf 06.00 uur met special guest dj's!
laatste aanpassing
 
Yoehoe Amuse = toplocatie met een topfeestje!
Paul we gaan rocken zaterdag!
 
The building of TRESOR:

laatste aanpassing
 
Lijkt me echt een top feest + locatie. Jammer dat ik er niet zal zijn. Hopelijk komt er een vervolg...
klinkt netjes :D
zonde, ik baal eigelijk dat ik kaartjes voor TeQnology heb....maarjah, volgende keer ben ik er zeker bij, al moet ik naar Berlijn toe :p
 
Wow! Dit is nog eens KLASSE! Vele malen beter dan die TeQ handel waar de DJ's 'verplicht' zijn te beuQen:S. Vette handel hoor!

Ik had eigenlijk ook niet minder verwacht van livesets:P maar dit is tenminste een vooruitstrevend feestje!
 
Was weer eens een top feessie!