Partyflock
 

Sunset Festival sluit Belgische festival zomer af

gepubliceerd door , op
Terwijl de nazomer de temperaturen terug de hoogte in duwt met nog zeker mooie en stabiele vooruitzichten voor de komende 10 dagen, is het aftellen naar Sunset Festival als echte afsluiter van het Belgische (dance) festival seizoen.
Op zaterdag 20 september brengt Sunset Festival op het mooie recreatiedomein & -strand van De Lilse Bergen in Gierle, net over de grens in België, een indrukwekkend aanbod aan artiesten, verdeeld over 6 stages.

Van populaire EDM tot raw hardstyle, meer dan genoeg dikke namen hebben zin om op Sunset de zomer knallend af te sluiten. Zo is het beuken geblazen op het strand met Adaro, Coone, Frontliner live, Da Tweekaz, Psyko Punkz, Hard Driver, Mark with a K, Partyraiser of ga je los in de mainstage tent met acts als The Opposites live, Yellow Claw, Sandro Silva, Botnek, The Partysquad, FeestDJRuud, Vato Gonzalez & MC Tjen of herbeleef je de echte retro classics met helden als Bonzai All Stars, The Darkraver, Danger Hardcore Team, Ruthless, …
En voor de deephouse liefhebbers is het heerlijk chillen op de beats van zomerhit revelatie Watermät en vaste waarden als Secret Cinema en Egbert.

Ticket
Dagtickets kosten €32, het feest begint om 12.00 en gaat door tot 01.00
Tickets bestel je bij koop tickets of sunsetfestival.be/tickets.

Meer info check je op de Sunset website : sunsetfestival.be.

Summer ain't over till Sunset!



3 opmerkingen

Eindje rijden.....maar misschien toch eens kijken! Als het weer beetje meezit :$
Voorspelling zijn zeer goed. Locatie is ook echt top.
Alleen zal ik er denk ik niet bij zijn :>
Echt een top locatie...ben er afgelopen zomer geweest tijdens Sunrise Festival. Zeker met mooi weersvooruitzicht heel goed te doen.

Enig manco vond ik toen de afstand van parking naar de camping locatie...was een pokkeeind maar verder op zich netjes geregeld.