Partyflock
 
­ Nederland

Tilburg viert het 1-jarig bestaan van Epic Hard! XL

gepubliceerd door , op
Epic Hard! XL
1 juli 2014
FeestEpic Hard! XL · Radical Redemption
Datumvrijdag 12 september 2014
WinactieEpic Hard! XL actiegesloten
LocatieEpic
Op Vrijdag 12 september viert Epic Tilburg het 1-jarig bestaan van Epic Hard! XL. Wat een jaar geleden begon als een eenmalige avond is uitgegroeid tot een maandelijks begrip voor de Hardstyle liefhebbers in Tilburg.

"We hebben een ongelofelijk mooi jaar achter de rug waarin we elke maand top artiesten naar de Epic hebben gehaald. Zo stonden onder meer Brennan Heart, Ran-D, Crypsis, Frontliner, Frequencerz, Adaro, Psyko Punkz in onze discotheek. Wij zijn ontzettend trots om in tijden van crisis en de vele festivals een concept te hebben gecreëerd wat enorm aanslaat. Vanaf de eerste editie is het animo enorm en zijn alle Epic Hard XL's door het jaar heen zeer druk bezocht geweest" aldus Epic Tilburg.

Het 1-jarig bestaan wordt groots gevierd met 1 van de populairste dj's van dit moment: Radical Redemption. De avond wordt compleet gemaakt door de residents die aan de basis van Epic Hard! hebben gestaan: Orphan, Hyperactivo & Xardio.

De komende maanden zal er ook weer meer aandacht worden gegeven aan de normale Epic Hard! op vrijdagavond. Zo zie en hoor je bijvoorbeeld 26 september Scope DJ als toevoeging op de normale line-up. Voor de normale vrijdagen (geen entree) die daarop volgen zijn ze bij de Epic druk bezig om nog wat mooie namen vast te leggen.

Ook aan de Hardcore liefhebber wordt bij Epic gedacht. Elke 2 maanden organiseert Epic een Hardcore avond onder de naam Epic Harder! XL. De komende editie op 3 oktober; Xardio's B-day Bash belooft een topper te worden met onder meer Re-Style, DaY-már & Bass-D op de line-up.

Voor Epic Hard XL 1 Year met Radical Redemption zijn nog een beperkt aantal tickets verkrijgbaar via Simpleticket.nl of via de website.