Partyflock
 

Fucking Bastards
Christmas Edition

gepubliceerd door , op
Fucking Bastards
1 september 2014
Kerst vier je zoals gewoonlijk in Club Rodenburg, met dit jaar een iets minder mainstream maar wel iets hardere line-up dan je gewend bent. De samenwerking tussen Noisekick Producties en Club Rodenburg is tijdens het eerste Noisekick feest (Noisekick's Ontbindingsdrang) in deze locatie zeer goed bevonden en bied perspectieven voor meerdere feesten in de toekomst!

Zodoende is besloten om met kerst een F#cking Bastards – Christmas Edition te plannen! De line-up beslaat een grote variëteit aan nationaliteiten. De volgende nationaliteiten komen aan bod tijdens het evenement: Frans, Italiaans, Nederlands, Spaans, Duits, Belgisch, Engels & Pool. Al deze nationaliteiten zijn verspreid over 3 area's.

Hieronder kun je de line-up en area indeling vinden:


De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan en de kaartprijs is eveneens anders dan vorig jaar. Kaartjes kosten nu slechts €22,50 (ex fee) ten opzichte van de €25,-.
Tickets zijn te verkrijgen via Club Rodenburg.nl, koop tickets of Primera

Noisekick Producties en Club Rodenburg denken op deze wijze jou op je wenken te bedienen met een breed scala aan muziekstijlen en nationaliteiten.

Bereikbaarheid
Discotheek Rodenburg in Beesd ligt nabij het kruispunt van de A15 en de A2 en is dus prima te bereiken met de auto. Beesd ligt ongeveer 15 minuten onder Utrecht en nog geen 10 minuten vanaf Culemborg.

Tevens ligt de locatie op loopafstand (ongeveer 10 minuten lopen) van het treinstation in Beesd. Kijk voor meer informatie op NS.nl.

3 opmerkingen

 
Wat een terror line up, ik ben er zeker bij!
 
Uitspraak van noisekick op maandag 1 september 2014 om 14:37:
Gaat een gezellig kerstfeest worden


Verjaardagsfeest, kerstfeest, het is een en al feest he :)