Partyflock
 
­ Nederland

Loveland ADE: drie dagen op nieuwe locatie met grootse line-up

gepubliceerd door , op
Loveland ADE: drie dagen op nieuwe locatie met grootse line-up
27 augustus 2014
FeestLoveland · Diynamic Showcase
Datumdonderdag 16 oktober 2014
LocatieMediahaven Site
FeestLoveland · Cocoon & Break New Soil
Datumvrijdag 17 oktober 2014
FeestLoveland · Deep Dish | Rumors | Visionquest
Datumzaterdag 18 oktober 2014
Loveland maakt sinds jaar en dag onderdeel uit van het grootste clubfestival ter wereld: Amsterdam Dance Event. In oktober worden drie verschillende evenementen over drie dagen georganiseerd in een nog nooit gebruikte locatie. Mediahaven is een studio in het westelijk havengebied van Amsterdam. Op de line-up staan sommigen van de grootste namen uit de industrie.

Diynamic Showcase
Op donderdag 16 oktober komt Diynamic, het uit Hamburg afkomstige label met z'n specifieke underground geluid, langs. Net als Loveland is Diynamic niet nieuw op ADE. Al enkele jaren hosten zij een eigen avond. De afgelopen twee jaar komen ze ook in de zomer langs voor een eigen festival.Afgelopen mei werkten Loveland en Diynamic voor het eerst samen tijdens het succesvolle Diynamic Festival 2013. De volledige Diynamic familie komt ook in oktober weer naar Amsterdam.

Cocoon | Break New Soil
Het beroemde Cocoon gaat op vrijdag 17 oktober samen met Break New Soil zorgen voor een avond vol klasse techno. Cocoon is één van de eerst dance-imperiums die de wereld ooit zag. Door de jaren behield het zijn hoge standaard qua artiesten, releases en evenementen. Ook Break New Soil is geen groentje als het aankomt op ADE. In 2012 ging Arena op z'n kop tijdens hun eerste samenwerking met Loveland.

Deep Dish | Rumors | Visionquest
Zaterdag ziet de reünie van een wereldberoemd duo met een Grammy op z'n naam. Sharam en Dubfire, beter bekend als Deep Dish, keren na acht jaar afwezigheid terug op Nederlandse bodem. Het geroemde tweetal wordt bijgestaan door twee labels. Rumors is niet lang geleden opgericht en heeft dit jaar al zijn eigen residentie op Ibiza met Guy Gerber aan het roer. Visionquest is al wat langer bezig en heeft inmiddels zijn sporen dubbel en dwars verdiend na een volgepakt huis tijdens ADE 2013.

Mediahaven
In het centrum van Amsterdam, gelegen in de Houthaven, ligt Mediahaven. Een nooit eerder gebruikte locatie die in oktober zijn debuut maakt in het Amsterdamse nachtleven. Mediahaven bezit drie met elkaar verbonden ruimtes en eerste klas voorzieningen. De ruimte variëren van een 12 meter hoge studio tot een kelder met underground feel. Nog belangrijker zijn de perfecte akoestiek en het feit dat er geen geluidsrestricties gelden in het gebouw. De locatie is makkelijker de bereiken en maar tien minuten fietsen vanaf Amsterdam Centraal Station.

Tickets voor alle evenementen worden in diverse fases verkocht:
donderdag | vrijdag | zaterdag
1st release:€19,50 – uitverkocht
2nd release:€24,50 – uitverkocht
3rd release:€29,50
4th release:€34,50

2 opmerkingen

Wat een line-up voor die vrijdag zeg :kwijl: Tickets binnen!
Uitspraak van Sten1990 op woensdag 27 augustus 2014 om 17:17:
Wat een line-up voor die vrijdag zeg :kwijl: Tickets binnen!


Pff mag ook maar is snel bestellen