Partyflock
 

Doe mee en win je eigen freestyle party met dj's voor jou en je vrienden

gepubliceerd door , op
Doe mee en win je eigen freestyle party met dj's voor jou en je vrienden
15 augustus 2014
FeestBeatz of Pleasure · The Battle of Freestyle
Datumzaterdag 6 september 2014
WinactieBeatz of Pleasure actiegesloten
LocatieVroeger
Altijd al je eigen party of reünie willen geven voor jou en je vrienden? Free2party geeft jullie de kans om dit te gaan realiseren! Zie en spreek jij je vrienden nog wel net zo vaak als vroeger of ga je net zoals toen nog wel eens met die hele groep naar een leuk feest? Mede door het digitale tijdperk gaan de sociale contacten over social media en om te weten hoe het met jou gaat wordt je online gevolgd. Hoe zou het zijn om met al je vrienden eens een lekker avondje te kunnen feesten. Free2party wil daar een steentje aan bij dragen om jullie in real live weer bij elkaar te brengen en daarom komen ze met de volgende unieke actie!

Wat moet je er voor doen?
Trommel al je vrienden op en deel dit bericht en koop samen de meeste vriendentickets voor de Freestyle Maniacs showcase Beatz of Pleasure. De groep die de meeste vriendentickets weet te verkopen is de winnaar en wint een eigen freestyle party met dj's!

Alle deelnemers betalen €10 per persoon in plaats van de reguliere ticketprijs. Om mee te doen met de actie is er wel een minimale afname van 10 tickets nodig. Al word je eerste of laatste voor die €10 euro, je hebt sowieso een hele dikke freestyle party op 6 september bij Beachclub Vroeger te Bloemendaal aan zee, inclusief een vette line-up met The The Darkraver, Ruthless, The Viper, Pavo, Pat B, Freestyle Maniacs en vele anderen. Dit wordt een onvergetelijke freestyle battle!

Tickets & info
Early Bird Ticket:€14,95
Ticket:€19,95
Duo ticket:€32,50
Groepsticket 4 personen:€59,95


Wil je gelijk van start gaan en alles weten over deze actie ga dan snel naar de site: www.free2party.nl en klik op de 'Win je eigen party'-knop.

Aftermovie 2013

3 opmerkingen

 
Origineel:D
 
Artiest Systemcode
kom maar op ik zeg Doen!