Partyflock
 

Beatloverz Showcase in Walibi

gepubliceerd door , op
Beatloverz Showcase in Walibi
5 augustus 2014
Beatloverz het feest dat je als echte house-liefhebber in je party-agenda moet hebben staan. De afgelopen jaren is dit concept uitgegroeid als een waar begrip en is daarmee niet meer uit de lijst met de meest spectaculaire feesten weg te denken. Het feest vindt zijn oorsprong in Rotterdam en ook deze editie zal dit niet anders zijn. Dit jaar, op 8 november, pakt Beatloverz wederom in Sportpaleis Ahoy, groots uit met de beste DJ's, het hardste geluid en entertainment wat de verbeelding ver te boven gaat. Beatloverz snapt dat het voor een ieder die uitkijkt naar dit feest, het lang kan duren voordat het november is, maar daar heeft Beatloverz wat op bedacht! Op 6 september 2014 kan iedereen alvast genieten van alles wat Beatloverz te bieden heeft en dit nog wel in het grootste thrillpark van Nederland, Walibi Holland.

Stel het je eens voor:
Een prachtige dag, zo rond het einde van de zomer. In de rij van de achtbaan hoor je het al; het feest gaat beginnen! Nog ongeduldiger dan anders sluit je aan in de rij. Een dilemma. Wat gaat het worden? Snel werp je een blik op de massa aan mensen bij het podium die niet minder lijkt te worden. Je hoort de aankondiging van de MC, en de eerste dikke beats rollen de speakers uit en galmen door het park heen. Shit. Wie staat daar te draaien? Is het Gregor Salto? Is het Vato? Of staat Lady Bee al te vlammen op de stage? Geen tijd om dat uit te zoeken; voor je het weet sta je alweer vooraan. De poortjes slaan open, no turning back. De achtbaan takelt naar boven, en je hoort de muziek opbouwen naar hetzelfde hoogte punt. Net als de drop komt, gaat de achtbaan verticaal en knal je in vrije val keihard naar beneden! Damnn dat is nog eens hard gaan! Gedreven door adrenaline en endorfine, stap je uit de attractie. Met wat zwakke beentjes en je maag nog licht in de war haast je snel richting de Mainstage. Het is al druk voor het podium. Een massa aan mensen die hier gekomen zijn, met dezelfde reden als jij. Jullie zijn hier allemaal met één doel en bezeten door hetzelfde gevoel. Het gevoel wat alleen Beatloverz je kan geven.

Voor het eerst opent Walibi Holland zijn deuren voor een evenement als deze en gezamenlijk blaast Beatloverz jou, als bezoeker van deze showcase, letterlijk van je sokken. Bigger, better en louder.' Dat is waar Beatloverz dit jaar, wederom voor staat.

En omdat ze jou als Beatloverz-fan graag in het zonnetje zet heeft Beatloverz een unieke aanbieding. Beatloverz heeft 500 kaarten vrijgegeven voor de volgende deal: Als je nu een regular ticket aanschaft (€32.50 p.p.), dan krijg je jouw Walibi Holland ticket (t.w.v. 32 euro) voor 6 september er gratis bij! Zijn deze kaarten uitverkocht? Geen probleem! Dan krijg je alsnog een aantrekkelijke korting op je Walibi Holland-ticket en kan je voor 23 euro genieten van een stomende middag vol met de vetste beats, coolste rides en het onvergetelijke gevoel wat Beatloverz met zich meebrengt. Al met al, een dag die je als ongeduldige liefhebber niet mag missen.

4 opmerkingen

Werkzaam bij V.C.N.
Artiest {SHOWLIST artist 41643, 10552}
Kan het verkeerd lezen hoor. Maar als je een Beatlovers ticket koopt voor 32.50 euro dan krijg je de Walibi ticket er gratis bij. Koop je die niet en haal je later een Wailibi ticket met korting voor 23 euro dan krijg je de Beatloverz ticket er gratis bij.

Dan kan je beter ff wachten dus lijkt mij...
laatste aanpassing
Uitspraak van VecinoNL op donderdag 7 augustus 2014 om 07:50:
an het verkeerd lezen hoor. Maar als je een Beatlovers ticket koopt voor 32.50 euro dan krijg je de Walibi ticket er gratis bij. Koop je die niet en haal je later een Wailibi ticket met korting voor 23 euro dan krijg je de Beatloverz ticket er gratis bij.

Dan kan je beter ff wachten dus lijkt mij...


Als je nu een ticket koopt voor Beatloverz in Ahoy a 32,50 krijg je er een ticket voor de Beatloverz dag in Walibi bij. Daarnaast kun je voor 23 euro naar alleen de Beatloverz dag in Walibi. Dus is een combideal zeg maar.
Idd nu de combideal, voor €32,50 naar Walibi + Beatloverz Ahoy, als die actie afloopt kan je voor €23,- naar Walibi - zonder Beatloverz, daar zal je dan alsnog een los ticket voor moeten kopen
Dan krijg je alsnog een aantrekkelijke korting op je Walibi holland-ticket en kan je voor 23 euro genieten van een stomende middag vol met de vetste beats, coolste rides en het onvergetelijke gevoel wat Beatloverz met zich meebrengt.

Klopt idd.
Maar het staat er wel erg tricky omschreven.
Het beter kunnen staan " kan voor 23 euro extra geniet van Beatloverz. Maar goed. Blijft cool idee om te feesten in ee pretpark.