Partyflock
 
­ Nederland

Afterparty programma Rubberboot Missie

gepubliceerd door , op
De Rubberboot Missie heeft het programma voor de afterparty rond. Na afloop van de rubberbotentocht worden de vermoeide matrozen en matrozinnen vermaakt met dj's Duo Penaughty (Pinkpop, 90's Now) en Weekbreek Super System. Ook Rubberboot Missie Ambassadeur Johan Vlemmix treedt op. De afterparty vindt plaats in Ekko.

Leukste feestje op het water
De Rubberboot Missie is een avontuurlijke tocht door het historische hart van Utrecht. Het idee achter dit leukste feestje op het water is de Domstad eens van een totaal andere kant te laten zien. Het parcours loopt van park Lepelenburg naar de Weerdsingel Westzijde, een stuk van ongeveer drie-en-een-halve kilometer. Dit jaar is de finish bij poppodium EKKO, waar ook de afterparty is.

Honderden boten
In slechts twee jaar tijd is het evenement uitgegroeid tot een enorm succes. Afhankelijk van het weer worden er tussen de tweehonderd en zeshonderd deelnemers verwacht. Deelname is gratis. Aanmelden kan via Facebook Rubberboot Missie. Daar zijn ook regelmatige updates van de organisatie, nieuwtjes en foto's te vinden.

Kaartverkoop voor de afterparty loopt via de website van EKKO en koop tickets.