Partyflock
 
­ Nederland

Franky Rizardo met eigen concept naar Bloemendaalse strand

gepubliceerd door , op
Flow
15 juli 2014
Op 31 augustus is het zover: Flow op Beachclub Bloomingdale. Het was te verwachten dat resident Franky Rizardo met zijn eigen concept thuishaven Bloomingdale zou aanwijzen voor zijn eerste editie van Flow. Na hosting op Free Your Mind Festival, Summerfestival en Dance Valley is dit de logische volgende stap.

Franky Rizardo en Bloomingdale staan voor het unieke strandgevoel. Goede muziek, gezelligheid en feest.. Net als zijn radioshow 'Listen to Flow' die iedere zaterdag te beluisteren is tussen 20.00 – 21.00 uur op SLAM!. Met de beste deephouse tracks van nu en toen. Dat is ook één van de redenen dat Franky, kiest voor de internationale SecondCity uit de UK, met de super, mega-summerhit 'I wanna Feel'. Ook nodigt hij deephouse legend Benny Rodrigues uit, die Franky muzikaal als geen ander aanvoelt. Ook zal Flow resident Jasper Fioole aanwezig zijn en multi talent Timotheus deel uitmaken van de line-up. Samen met musikaal wonder Fabian Gulzar. MC Roga is de host van de avond.

Flow is een muzikaal statement die langzaam Nederland aan het veroveren is. house music needs to have Flow!

Om de eerste editie van Flow uniek te maken geven ze voor de eerste 100 kaartkopers een gratis barbecue. Om zo samen met het Flow team in the spreekwoordelijke Flow te komen. Dus eerst barbecueën, daarna lekker dansen en geniet van Flow. Kaarten zijn verkrijgbaar via koop tickets.

Alvast een Flow set om in de stemming te komen: