Partyflock
 

Ferry Corsten komt opnieuw knallen bij Beachclub Fuel

gepubliceerd door , op
Fans van Ferry Corsten kunnen zaterdag 6 september van 15:00 tot 00:00 hun hart ophalen! Deze muzikale held zal namelijk voor zijn enige Nederlandse optreden deze zomer neerstrijken bij het stijlvolle Beachclub Fuel in Bloemendaal aan zee. Tijdens Ferry Corsten on the Beach zal 'the big man himself' sinds een paar jaar weer een knallende set van meerdere uren draaien!

Ferry Corsten en Beachclub Fuel zijn al sinds 2009 onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zo sierde Ferry het eerste jaar de dj-booth samen met Rafaël Frost en Solarstone. Vorig jaar wist hij samen met Cosmic Gate en Jacob van Hage weer een succesvolle editie neer te zetten. Ook dit jaar is Jacob van Hage vertegenwoordigd tijdens Ferry Corsten on the Beach, alsmede Sied van Riel.

Een prikkeling voor de oren én ogen
Beachclub Fuel verzorgt voor dit negen uur durende muzikale genot een buitenpodium met LED-schermen en CO2-kanonnen. De mooie visuals zorgen ervoor dat het evenement niet alleen een prikkeling voor de oren is, maar ook voor de ogen! Bezoekers kunnen door het buitenpodium heerlijk genieten van de zonnestralen van het strandseizoen 2014. En mochten de weersomstandigheden minder zonnig zijn dan verwacht (want niets is zo veranderlijk als het Nederlandse weer), dan wordt het buitenpodium overdekt.

Tickets
Early bird tickets voor Ferry Corsten on the Beach kosten t/m 20 juli slechts € 12,50 ex fee! De latere beslissers betalen na 20 juli € 20,00 ex fee en aan de deur € 25,00. Kaarten worden gekocht via www.beachclubfuel.nl of koop tickets.

2 opmerkingen

Kutttttttttttttttttttttt!!! Ik las het begin deze week al ergens, en ik hoopte nog dat die datum niet kloppen zou. Zijn dan net op vakantie.

Ik keek hier zo naar uit!! 2 jaar geleden 1 van de beste party's ever!!
Tja...De meeste mensen zitten dan op Ibiza.