Partyflock
 

5 Juli weer Utrechtse editie We all Love 80's 90's 00's

gepubliceerd door , op
We All Love 80's 90's 00's
18 juni 2014
Op zaterdag 5 juli is het tijd voor de Utrechtse editie van We All Love 80's 90's 00's in de Winkel van Sinkel Utrecht. Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de 80's, 90s & 00's in een stijlvol aangeklede Winkel van Sinkel!

Ga terug naar de tijd dat je kamer volhing met posters van de Backstreet Boys en je je moeder smeekte om die witte Spice Girls schoenen! Van Michael Jackson tot Justin Timberlake, ook in de mooiste locatie van Utrecht zullen de grootste hits de revue passeren. De leukste tijdreis op de dansvloer zal worden begeleid door de leukste tv-filmbeelden uit de jaren 80, 90 & 00's. Herinner jij je nog de spanning van Bassie & Adriaan die samen achter De Baron aanzaten en je aan de buis gekluisterd zat voor The Flying Doctors. De DJ's en VJ's zorgen er zo samen voor dat de sfeer van destijds helemaal herleeft. Nu hoef jij alleen nog je vrienden van toen of van nu bij elkaar te sprokkelen en de 80's 90's 00's zo goed mogelijk uit te stralen. Maak je op zaterdag 5 juli klaar voor een avond uit je dak gaan met de helden van toen!

De Utrechtse editie van We All Love 80's & 90's vindt elke eerste zaterdag van de maand plaats in de welbekende nachtclub de Winkel van Sinkel, te vinden middenin het centrum van Utrecht. Gevestigd in een oud Warenhuis biedt de sfeervolle Winkel van Sinkel het ideale decor voor een reis terug in de tijd.

We All Love 80's 90's 00's is maandelijks te vinden op diverse locaties in Nederland, waaronder vast in de Winkel van Sinkel Utrecht, Panama Amsterdam, 013 Tilburg en de Effenaar Eindhoven. De beste DJ's draaien de lekkerste danceable hits uit de jaren 80, 90 en 00's. Het VJ team neemt je mee terug in de tijd met de meest fantastische herkenbare visuals.