Partyflock
 

AUS Music's derde label avond in Studio 80

gepubliceerd door , op
AUS Music × DJ-Kicks × Boston Strip
21 mei 2014
Will Saul, Aus Music labeleigenaar en oprichter van Simple Records, neemt op zaterdag 20 juni Gerry Read 🇬🇧 met zich mee naar Studio 80. De line-up in de voorzaal is compleet met Amsterdammer William Kouam Djoko, die al meerdere keren de club wist te boeien met zijn sound. Tijdens deze derde editie van de AUS Music labelavond wordt Studio 2 gehost door Boston Strip.

De pas 21-jarige Gerry Read heeft al meerdere samenwerkingen en releases onder zijn naam staan. Zo heeft hij al tracks uitgebracht op labels als 2nd Drop, Delsin en Ramp's sublabel, Fourth Wave. Met reeds twee albums onder zijn naam heeft hij in maart zijn EP ''Shrubby'' via AUS Music uitgebracht, met daarop onder andere twee remixes van Redshape. Deze jonge talentvolle DJ en producer maakt zijn debuut in Studio 80 op deze derde label avond van AUS., waar hij het publiek zal voorzien van een live set. Het belooft er weer één voor in de boeken te worden..

Will Saul nodigde de talentvolle Engelsman uit om de avond bij te wonen, maar zal zelf ook achter de draaitafels te vinden zijn. Will heeft een bijzondere DJ Kicks mix gemaakt waar alleen maar unreleased tracks op staan van artiesten als George Fitzgerald, Axel Boman en Legowelt. Nooit eerder heeft iemand een DJ-Kicks uitgebracht met alleen maar unreleased tracks van artiesten die het speciaal voor een artiest hebben aangeleverd. Will Saul begon in 2003 met Simple Records, waar de focus meer op melodischere kant van House ligt. AUS Music richt zich daarentegen op de meer experimentele kant van House en Techno, waar artiesten als Lee Jones, Martyn en Joy Orbison releases op hebben uitgebracht. Dit najaar zal ook Huxley zijn debutalbum uitbrengen op AUS Music.

De derde artiest die zal aansluiten in Studio 1, William Kouam Djoko, is Amsterdammer, Studio 80 resident en een artiest waar Will Saul groot fan van is. Van oud-creatief directeur Gert van Veen kreeg hij in de beginperiode van zijn carrière de kans om te oefenen en het experiment op te zoeken in Studio 80. William is momenteel bezig met de laatste hand leggen aan zijn nieuwe EP, die hij binnenkort aan mag kondigen op een internationaal label en zal daarnaast op het festival Welcome to the Future staan deze zomer.

Om de avond compleet te maken wordt Studio 2 voor de tweede keer gehost door Boston Strip. Ze noemen zichzelf ook wel ''a partycrew from Amsterdam who run the tunes, the parties and the soundsystems''. Voor deze editie neemt de partycrew uit Amsterdam Mudde, Faber, DDK en Lauraa met zich mee.

Al met al belooft het een steengoede editie te worden waarbij AUS Music zijn naam weer goed neer zal zetten samen met de Amsterdammers. Wie slim is, koopt zijn kaartje in de voorverkoop!