Partyflock
 
­ Nederland

Next Monday's Hangover 20 september in Amsterdam Roest

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 20 september vormt creatieve vrijplaats en stadsoase Roest het toneel voor het begin van Next Monday's Hangover's indoor seizoen. Op deze droomlocatie, die al lang bovenaan de verlangslijtlijst van de organisatie staat, geven onder andere Robag Wruhme, de Pachanga Boys en DJ Tennis acte de présence.

Naast deze artiesten zal een collectief van kunstenaars aan de slag met de uitdaging om de conventionele lichtshow om te buigen tot een groter statement, middels lichtinstallaties, onconventionele visuals en optische illusies.

De eerste ronde kaarten kosten €17.50 en gaan dinsdag 24 juni in de voorverkoop.

Volledige line-up
Robag Wruhme (Duitsland; Pampa Records & Kompakt Records)
Pachanga Boys (Duitsland/Mexico; Kompakt Records)
DJ Tennis (Italië; Life and Death)
Avatism live (Italië; Life and Death)
Weval live (Nederland; Kompakt Records)
Some Chemistry (Nederland; Next Monday's Hangover resident)

Op deze editie louter artiesten van de favoriete labels van de mannen achter Next Monday's Hangover: Pampa, Kompakt en Life and Death.

Het Keulse Kompakt Records is het sterkst vertegenwoordigd met de eigenaardige Robag Wruhme, makers van de zomerhit van 2012 Pachanga Boys en de Nederlandse rising star Weval. Met artiesten als Kölsch, Michael Mayer, Coma, Barnt, Gui Boratto en vele andere is dit label al jaren een grote inspiratiebron. Het Nederlandse duo Weval is onlangs ook officieel onderdeel geworden van Kompakt. Terwijl hun eerste optreden in Amsterdams pas vorig jaar plaatsvond. Niet zonder toeval was dit ook bij Next Monday's Hangover!

Het Italiaanse Life and Death drukt zijn stempel echter ook op de avond met twee artiesten, DJ Tennis en Avatism. Een logisch vervolg na succesvolle optredens van labelgenoten Tale Of Us en Mind Against bij Next Monday's Hangover in de afgelopen zes maanden. Tennis is als oprichter van het label deze keer zelf aan de beurt, en hij neemt de bijzondere live-act Avatism mee.

Robag Wruhme vertegenwoordigd nog één van de favoriete labels van de organisatie, het Duitse Pampa van DJ Koze, een voorbode van de nabije toekomst?

Mede-organisator Some Chemistry begeeft zich in ieder geval in royaal gezelschap!

1 opmerking