Partyflock
 
­ Nederland

Girls do it Harder

gepubliceerd door , op
De naam Girls do it Harder zegt het al: een feest dat volledig in het teken staat van de beste vrouwelijke artiesten op het gebied van hardcore.

Op zaterdag 14 juni trekt Eargasm events opnieuw alles uit de kast om een geweldig avondje stampen neer te zetten. Dit keer gebeurt dit op een wat andere manier als normaal. De organisatie vindt dat erop dit moment zoveel goede vrouwelijke DJ's rondlopen dat er een feest moest komen dat helemaal in het teken staat van hen. Met het feest Girls do it Harder dat uit alleen vrouwelijke acts bestaat zet Eargasm events opnieuw een feest neer dat iedereen zal gaan verbazen.

De line-up is een combinatie van talenten en gevestigde namen. Darkangel is één van deze gevestigde namen met al meer dan honderd boekingen in binnen- en buitenland kunnen we veel van haar verwachten. Ook Ysiss (Hardcore4life) en Icha (Harmony of Hardcore) zijn vrouwen waar we op dit moment erg veel over horen. Met Lady Bex, Evilicious & Shir-èL staan er drie vrouwen die wel weten hoe ze jullie voeten de lucht in moeten krijgen.

De avond wordt door niemand minder dan MC Evil Jane gehost. Deze vrouwelijke MC die zelfs al eens in Tokyo heeft mogen MC'en komt op 14 juni jullie avond compleet maken.

Als locatie is er gekozen voor De Koornbeurs in Delft. Deze locatie aan de Voldersgracht heeft al meerdere malen bewezen een zeer geschikte locatie te zijn voor feesten als deze. Dit door de goede sfeer die er altijd weer hangt. Daarnaast is deze locatie goed bereikbaar met het openbaar vervoer en kun je doorstampen tot in de late uurtjes.

Line-up
Darkangel
Ysiss
DJ Icha
Lady Bex
DJ Shir-èL
Evilicious
DJ Miss Roza
Hosted by: MC Evil Jane

Kaarten via koop tickets.

1 opmerking