Partyflock
 

Escape in juni: Ibiza vibes all over

gepubliceerd door , op
Het is juni dus tijd om lekker naar buiten te gaan! De festivals lonken, op Ibiza gaat het alweer los en met een beetje mazzel op het Nederlandse strand ook! Uiteraard stopt het daar rond middernacht en kan je in Escape door om het weekend netjes af te sluiten. Op donderdag bij de EDM sound van Reveal, op vrijdag bij de deep- en techhouse van HouseRules en zaterdag kan je bij Brainwash kiezen uit twee zalen: house of urban/eclectic! Aftoppen kan bij Like op zondag! Kortom voor zomerse beats en magistrale licht- en videoshows hoef je niet perse naar Ibiza meer¦

Vrijdag: HouseRules: Chicago sound in da house!
Zin in van die lekkere, originele house, techhouse en deephouse? HouseRules is the place to be! Deze maand rocken o.a. Muzzaik, Peter Gelderblom, Paul Sparkes en Gabriel & Castellon de booth samen met resident Troj! Hij heeft onlangs eigen tracks en een nieuwe mix uitgebracht, check ze op Soundcloud. Daarbij levert VJ Joury Gijzen elke week de meest indrukwekkende beelden op 150m2 LED! Bekijk de teaser:



HouseRules: all about house!

Zaterdag: Brainwash: de nummer 1 avond in Amsterdam!
Brainwash is al sinds enkele jaren de Amsterdamse clubavond waar een internationale crowd uit z'n dak gaat tijdens een een mindblowing experience in twee zalen: een perfecte combinatie van muziek, visuals, danseressen en lichtshow zorgen voor een ongeëvenaarde ervaring op de dansvloer!

Zaterdag 7 juni openen Raymundo en Stadiumx (bekend van Protocol Recordings) de maand! MC Choral verzorgt de vocalen en Danney Canova host de bovenzaal met de lekkerste urban beats. 14 Juni gaan Raymundo en Frederik Abas zoals elke maand back2back! Miss Bunty, Saxy Mr S. on Sax en Remzy maken de line-up compleet. Zaterdag 21 juni zijn de mannen van Defected in the house! Roul and Doors zorgen samen met Frederik Abas, Saxy en Miss Bunty voor mayhem on the dancefloor! Danney host de Escape deLux zaal. De maand wordt afgesloten op zaterdag 28 juni wanneer Raymundo, Jethro Galung en Padrique in de booth staan. MC yaNto en Martino Rosso maken ˜m af!

Zondag: Like: EDM & Urban
Na vrijdag en zaterdag nog geen genoeg? Op zondag kan je vanaf 23.00 terecht bij Like in Escape! Deuren openen om 23.00 en de entree is voor 00.00 helemaal gratis voor studenten! In de voorverkoop op www.escape.nl betaal je maar 5,-