Partyflock
 
­ Nederland

Moon Star Events en Hardest Dreams slaan met Hard Reminder een nieuwe weg in

gepubliceerd door , op
Hard Reminder
6 maart 2014
Nadat Pand 3 in Deventer zeer spijtig gesloten werd in juli van 2013 zaten Moon Star Events en Hardest Dreams met een klein probleempje. Waar gaan zij als organisatoren nu een feest geven in hartje Deventer? Na een tijd van zoeken en contact te hebben gelegd met verschillende locaties. Zijn beide organisaties zeer blij dat zij een geschikte locatie hebben gevonden in Deventer voor hun evenementen.

Wanneer en waar?
Op vrijdag 30 mei zullen Moon Star Events en Hardest Dreams de mensen kennis laten maken. Met de eerste editie van Hard Reminder. Deze eerste editie zal tussen 20:00 en 01:00 plaatsvinden in Walhalla in Deventer. En de entree is gratis.



Hard Reminder
Gezamenlijk hebben beide organisaties besloten om voor deze nieuwe locatie ook een nieuwe weg in te slaan met een nieuw concept, ditmaal Hard Reminder. Hard Reminder is het nieuwe concept van deze beide organisaties. Waarbij zij een line-up samen hebben gesteld. Waarin zowel dj's die in het verleden op een van de evenementen van Hardest Dreams of Moon Star Events hebben gestaan. Als zowel dj talent die een kans verdient. Zij zullen plaats nemen achter de dj booth.

De dj's van de avond
Tijdens deze eerste editie van Hard Reminder zullen, Dark Spinnerz, Sick Sense, Outrage, Audio-D en D-Forze plaatsnemen achter de dj booth. Hun dj sets zullen vocaal worden bij gestaan door Mc Skullcrusher.

Extra Geluid
Moon Star Events en Hardest Dreams hebben samen besloten dat zij deze editie een extra geluidsinstallatie zullen plaatsen. Zij zullen namelijk de geluidsinstallatie plaatsen die eerder in hun oude en vertrouwde locatie Pand 3 stond. De bezoekers die eerder op 1 van de evenementen in Pand 3 zijn geweest zullen daarom ook weten dat dit geluidssysteem een toevoeging zal zijn aan deze avond. Waarbij de hardcore en hardstyle sounds zullen knallen door Walhalla.