Partyflock
 

R&B All Stars met Broederliefde in Zeezicht Helmond

gepubliceerd door , op
Here they come again! Vrijdag 30 mei is het tijd voor de derde editie van R&B All Stars van dit jaar. Met deze keer niemand minder dan Broederliefde live on stage! Broederliefde is welbekend om hun hit 'Maluku'! Het is onmogelijk om uit te gaan zonder dit nummer minimaal één keer voorbij te horen komen. Deze heren gaan Zeezicht op zijn kop zetten!

Rhythm & blues
R&B is de muzieksoort die zich door de jaren heen heeft geëvolueerd tot één van de meest beluisterde muzieksoorten ter wereld. Het omschrijft tegenwoordig al veel meer dan het voorheen deed. R&B, hip hop, swingbeat, oldskool en black music vallen allemaal onder deze afkorting. Ook op Vrijdag 30 mei zal Zeezicht jullie het beste van het beste uit deze scene ten gehore brengen. Je hoeft je niet af te vragen wat er komen gaat, duidelijkheid voor alles en R&B voor iedereen!

Special ladies night
R&B All Stars wordt een speciale Ladies Night. Er worden overal en nergens lady tickets uitgedeeld. Als jij één van die lady tickets hebt weten te bemachtigen, kom je als dame voor 00:00 uur gratis naar binnen. Na 00:00 uur is de entree met dit ticket maar â'¬ 5,-. Wederom gaan we voor het optimale, daarom worden met trots de volgende R&B All Stars gepresenteerd voor vrijdag 30 mei:

Live on stage: Broederliefde
Don John
Bronx DJ
Rodney Music
Beeasy
Hosted by: Jay MC

Ze werken met een gastenlijst tot 00:30 uur. De hosting wordt gedaan door Naomi, dus zorg dat je er dus meer dan top uitziet! Heb je geen plek op de gastenlijst weten te bemachtigen, dan is de voorverkoop (via koop tickets) €7,50 (excl. fee). De gastvrouw verwelkomt je met een versnapering en jij zorgt binnen voor de nodige sfeer. Uiteraard zullen er partyfotografen aanwezig zijn om de gezelligste momenten van de avond vast te leggen!