Partyflock
 

Soundsexy 10 mei uur vroeger en met extra luxe VIP-deck

gepubliceerd door , op
Soundsexy 10 mei uur vroeger en met extra luxe VIP-deck
25 februari 2014
Zijn jullie al bijgekomen van de vorige Soundsexy afgelopen 1 maart? Nu is je kans om opnieuw tot op grote hoogte in vervoering gebracht te worden in Soundsexy stijl. Zaterdag 10 mei staat gereserveerd voor een heerlijk avondje uit met Decisions Soundsexy bij Eindelijk Weer in Almere! En om het nog mooier te maken begint het feest een uur eerder en is er voor het eerst ook een luxe VIP-deck om het feest op de eerste rang mee te maken.

Het klinkende bellen van het lentefeest zitten de organisatie nog helemaal in het hoofd en dat schijnt bij meer mensen zo te zijn want iedereen heeft alweer zin om 10 mei de bloemetjes buiten te zetten bij deze nieuwe editie van één van de lekkerste feesten die Nederland rijk is. Zoals de organisatie altijd heeft gezegd is Soundsexy 'not an erotic party but a sexy party', en wat voor eentje! Je weet het: als het van Decisions komt is het altijd goed. Zet het feest in je agenda op hier op Partyflock of hier op Facebook en nodig al je vrienden uit!


Zo gezellig was het op 1 maart. Voor meer foto's kijk je hier.

Early Bird kaarten allemaal uitverkocht
Dat iedereen er zin in heeft blijkt er wel uit dat beide Early Bird acties volledig zijn uitverkocht! Ook de gewone kaarten en de groepstickets worden goed verkocht maar je kunt nog kaarten halen in de voorverkoop. Voor maar € 15 heb je al een felbegeerd Soundsexy kaartje in huis en kan jouw avond op 10 mei niet meer stuk. Kom je samen met je vriend of vriendin, maak dan gebruik van de duotickets, waarmee je samen voor € 25 binnen bent. Dat scheelt je alweer 5 euro! Tickets zijn verkrijgbaar via koop tickets.

Extra VIP-area toegevoegd
Voor het eerst host Soundsexy ook een eigen luxe VIP-deck in Eindelijk Weer met een hele mooie nieuwe uitstraling. Wil jij het feest op de eerste rang meemaken en relaxed zittend op luxe banken genieten van alles wat er aan je voorbij komt? Voor dit VIP-deck zijn slecht beperkt kaarten beschikbaar dus als je hier zeker gebruik wil maken haal ze dan snel in huis. Een VIP-ticket met toegang tot het VIP-deck en extra's waar je alleen daar van kan genieten heb je al voor € 25. Maar wacht niet te lang want deze tickets zijn zoals gezegd slechts beperkt beschikbaar, eveneens via koop tickets!

Xtra Long partytime
Decisions heeft zeker de zomer al in het hoofd want ze hebben besloten dat Soundsexy niet lang genoeg kan duren en hebben er een vol uur extra bij gedaan! De deuren gaan open om 21:00 uur en het feest gaat door tot 5:00 uur. Maar liefst 8 uur lang volop genieten met de lekkerste Dj's die telkens weer net nog even een tandje bijzetten tot Soundsexy eindigt in een muzikale climax.

Line up Soundsexy 10 mei:
Frenckel
Ricky Ricardo
Hank
Maximo
Sidney
Mc UB

Deze Dj's zullen je op zaterdag 10 mei een geweldige nacht gaan bezorgen. Spannend, verleidelijk maar met passie en in stijl, in de beste Soundsexy traditie. Dress yourself to impress and seduce en bereid je maar vast voor op een superavond! Soundsexy midden in een nu al warme lente: een gouden combinatie presented by Decisions!

17 opmerkingen

Werkzaam bij Decisions
Dit gaat weer super worden Mark my words ....Heb er zin an :jaja:
Wat goed zeg 1 uur vroeger ........en een VIP deck ........bring it on. 7 maanden geleden was ons laatste feestje dus echt zin in !!
Nou 1 maart was echt toppie . Dus hier ga ik zeker weer knallen en nu ook met me schatje erbij . Zin in :bounce: . Gelukkig nog maar 4 nachtjes en dan kunnen we knalleeeeeeeeeee
Ook hier zijn wij weer bij ! Top feessie zoals altijd !
Heb energie te over!! Ben er al helemaal klaar voor :P!

Uitspraak van (K) Kaatje (K) op dinsdag 6 mei 2014 om 15:43:
knalleeeeeeeeeee
:bounce:
Uiteraard ben ik ook weer aanwezig zoveel zin in dit feest :woop:
Ikke ook weer ff uit mn dak. Lekkurrrrrr
Werkzaam bij SFEER
We hebben er zin in !!!...:woop:
yes dat wordt weer knallen met zijn allen :bounce:
Heb er zin in zaterdag tot dan :cheer:
Uitspraak van (L) Anneke (L) op woensdag 7 mei 2014 om 15:31:
Heb er zin in zaterdag tot dan :cheer:


Leuk dat je er ook weer bent we gaan er een feest van maken :cheer:
Artiest Maximo
Ladies and Gentlemen...Let's Get Ready to Rumble!!!!

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het weer Tijd voor SOUNDSEXY @ EindelijkWeer

De mensen die eerder geweest zijn weten dat dit niet gemist mag worden,
De positieve energieke vibe hangt altijd in de lucht......

Be There and you will feel it.....

Maximo is in tha House!
I am ready :cheer: