Partyflock
 

DNA Techno pakt groots uit in de Factory010

gepubliceerd door , op
DNA
18 maart 2014
Op zaterdag 10 mei is DNA weer terug in Rotterdam. Dit keer strijken ze neer in de Factory 010 wat volgens velen de nieuwe techno-hotspot van Rotterdam aan het worden is. DNA is geen onbekende meer in Rotterdam en zij hebben al vele geslaagde edities gehad met o.a. Surgeon, Shifted, DVS1, Pär Grindvik en vele andere. Dit keer pakken ze groter uit dan ooit met grote nationale en internationale artiesten als Mike Dearborn, Rebekah, Jonas Kopp, Sandrien en Emiel Zwart. De uit Chicago afkomstige Mike Dearborn zal alleen in Rotterdam een speciale classic set neer gaan zetten en dit wordt in Rotterdam natuurlijk altijd goed gewaardeerd.

Ook hebben ze een extra area die gehost wordt door de Rotterdamse organisatie Afdeling Techno. Zij hebben al meerdere feesten in Rotterdam gegeven waar de lokale talenten de boventoon voeren. Dit is dan ook in de line-up terug vinden want hier zullen T.I.M. (Higgs Live, Berlin Nights), Drijfhout (Strobe), Silky Bastard (Fack it) en Marticos Hell vs Maikoo (Techno Cruise) laten horen waarom ze op deze afdeling thuishoren!

Line-up


Tickets
De Early DNA'ers zijn inmddels al een tijdje uiterverkocht maar de Normals DNA'ers zijn nu nog te koop voor € 17,50 via koop tickets en koop tickets.

1 opmerking