Partyflock
 

HRDCR - 08.06.14 - The Sand, Amsterdam

gepubliceerd door , op
HRDCR
4 april 2014
Pinksteren; zomaar weer twee dagen in het jaar waar het gros van de samenleving van is vergeten waar het nou eigenlijk om draait. Om heel eerlijk te zijn, wij weten het ook niet. Het enige wat wij wel weten is dat eerste Pinksterdag compleet op de schop wordt genomen door HRDCR in The The Sand te Amsterdam.

The The Sand pakt namelijk voor het eerst groots uit met een dik hardcore feest. De locatie heeft de afgelopen maanden een complete verbouwing gehad en is nu weer klaar voor de komende jaren. Tot juni 2013 was The The Sand ook bekend als beachsportlocatie maar hedendaags is de locatie getransformeerd naar een 100% evenementenlocatie met een capaciteit van 2500 personen.

The The Sand heeft gemiddeld zo'n 70 nachtevenementen per jaar verdeeld over vele verschillende genres. Van Aziatische concerten tot aan Hardstyle evenementen, en van reggae festivals tot Hollandse avonden. 90% van de evenementen wordt georganiseerd door externe organisaties. The The Sand heeft een evenement neergezet dat zijn weerga niet kent. Nationale en internationale top DJ's maken de line-up nu al spraakmakend.

De grote hal zal worden gevuld met alle vormen van de hedendaagse Hardcore. De Italiaanse grootmachten Mad Dog en Unexist zijn speciaal voor deze avond in de hoofdstad te vinden. Vaderlandse helden Re-Style en Noisekick, new kid on the block Bloodcage en een battle tussen DaY-már & Korsakoff, wat wil een hardcore liefhebber nou nog meer?

De tweede area zal ruimte bieden voor alles wat hard is. Van Raw Hardstyle tot Terror, je zult het daar horen. Dit zijn de artiesten die je in de toekomst op de grote podia kunt gaan zien. Wil je getuige zijn van hun eerste stappen in de scene, loop dan af en toe even bij ze naar binnen. Succes gegarandeerd.

Line up:


Ticketsale via koop tickets
Presale:€25
Door:€30
VIP:€40

5 opmerkingen