Partyflock
 
­ Nederland

Wicked City · Back to the Core

gepubliceerd door , op
Wicked City
9 april 2014
FeestWicked City · Back to the core
Datumzaterdag 7 juni 2014
LocatieDe Rietzoom
Ooit sprak de hoogste baas van de Algemene Inlichtingen & Veiligheids Dienst: 'Een slapende terreurcel is een nachtmerrie voor welke veiligheidsdienst dan ook.' Het bleek de voorbode van een hoop ellende in de wereld, Europa en ook Nederland. Terugkomend op de term 'slapende cel', het is er wel maar je ziet het niet. Dat geldt ook voor het team van Defenz Dance Events, met haar grootste dreigement in de gelederen: Wicked City.

Lang niet gezien, maar zeker niet weg, want het gedachtegoed is niet uit te bannen. Een aantal jaren van de radar, maar in het diepste geheim werd er keihard doorgewerkt om liefhebbers van hardere stijlen te geven wat ze willen, losgaan zonder het doen van concessies. 7 juni 2014, zet maar in je agenda.

De plek van de aanval is inmiddels bepaald. Want na succesvolle edities door het hele noorden, zal nu de De Rietzoom in Kropswolde worden aangedaan. Een locatie waar alle remmen los mogen, geen gejammer en geklaag over het geluid en vol het gas erop! Twee area's binnen, en eentje buiten, kortom, lekker dwalen en struinen door deze underground locatie. Tot acht uur 's morgens, dus beter ga je zondag maar niet langs je schoonouders!

Een feest is pas compleet met een zooi terroristen van het hoogste niveau en daarom zijn er uit alle windstreken van 't land en Europa helden ingevlogen die verschillende stijlen zullen brengen, waardoor er een grote diversiteit is, en voor elke liefhebber genoeg is om naar uit te kijken. Een aantal hieronder uitgelicht:

Dj Thera – Ooit onderdeel van het duo Brennan & Heart, maar inmiddels al enkele jaren één van de dragende krachten van de tamelijk nieuwe raw hardstylesound. Startte een eigen, baanbrekend label Theracords, waar ook een aantal talentvolle Denen getekend zijn. Speciaal voor deze avond vliegen over: Vicious Conspiracy, Creators Project en Wavolizer. De eerste twee zijn voor het eerst op Nederlandse bodem, wat niet geldt voor Wavolizer. Hij is kind aan huis, en was al op Loudness te horen en ook op twee edities van Ground Zero. Dit zijn gasten om goed in de gaten te houden.

Als tegenhanger van al het nieuwe spul is daar dan een oude rot in het vak. Activator eén van de grondleggers van de hedendaagse hardstyle met optredens op de allereerste Qlubtempo's in de beginjaren van de zero's met een standaard uitverkocht huis. Ondanks het feit dat hij lang mee'draait', is hij zeker niet versleten. Integendeel, hij gaat elke set nog vol gas, en dat zal hij nu ook weer doen.

Buzz Fuzz & Dano: Wat valt er over te zeggen? Wat niet! Absolute frontmannen van de hardcore in Nederland, en nog altijd actueel. Ze nemen bakken vol goeie muziek mee naar de locatie, en laten zich op dat moment inspireren. Draaien altijd iets aparts, en zijn nooit 13 in een dozijn. Graag geziene gasten op de feesten van Defenz, en de reden ervan laat zich raden, gegarandeerd feest!

Hier de volledige line-up:


Tickets bestel je bij koop tickets.

5 opmerkingen

Artiest Yzco
Damn Defenz Dance Events !! Hoppa daar gaan we weer !!
Dark Sympsosium, Hardcore Revival, dat is een mooie tijd terug :bloos:
laatste aanpassing
Hier ons draai debuut gemaakt Wicked City Rumours Leeuwarden zeker leuk dat het terugkomt
:-)
Woehooee zin in!!