Partyflock
 
­ Nederland

Soixante Neuf in Hotel Arena te Amsterdam

gepubliceerd door , op
Amsterdam maak je klaar voor Soixante Neuf op zaterdag 10 mei in Arena te Amsterdam! Ondanks dat Soixante Neuf voor uitverkochte zalen zorgt in Eindhoven, Breda, Hengelo, Groningen & Utrecht blijft er geen andere editie dan de editie in Amsterdam. Daar waar alles is begonnen zo'n 11,5 jaar geleden. De organisatie is dan ook druk bezig om er een onvergetelijk spektakel van te maken! Geloof dit: 'je wilt deze editie niet missen!' Dus zet het in je agenda, zaterdag 10 mei Soixante Neuf in Arena te Amsterdam.

Soixante Neuf rocks Holland! Soixante Neuf gaat hard en zoals je leest, reist het stad en land af om te laten zien hoe de ingrediënten van een goed evenement kunnen resulteren in een knallende party waarbij genot, plezier, hele leuke mensen en goede muziek centraal staan. Ook in Amsterdam heeft Soixante Neuf toppers als dj's FLAVA & KidQ, maar ook Nederlands nummer 1 R&B zanger Gio in the building. De toppers van de avond die de twee zalen van Arena de 10e uit hun dak laten gaan zijn:

FLAVA, KidQ

Smash Parker & MC Aries, Mitchell Supreme

JMAC, 2Shy, Rodney Music

Hosted by: Gio (Live) & Shockwave

Soixante Neuf is het evenement waar zowel man als vrouw aan zijn/haar trekken kan komen. Uitstraling boven image, sfeer boven reputatie en vooral gezelligheid boven alles! En vergeet niet: geven is vaak nog leuker dan nemen!?! Vrienden, vrienden van vrienden en bekenden zijn de sleutelwoorden die de deuren openen voor een feest vol gezelligheid en plezier! Mooie vrouwen, maar ook mooie mannen die al hun zorgen voor een paar uurtjes thuis laten en even lekker uit hun dak gaan op heerlijke muziek, gewoon alles wat lekker klinkt, ongeacht het genre!

Soixante Neuf een vrouwvriendelijk event?! Let op, er is een 'Ladies only Entrance', zodat de dames niet in de rij hoeven te staan. De hosting wordt gedaan door Angela (zorg dat je er dus meer dan top uitziet!). Gastheer Tony verwelkomt je met een glimlach en jij zorgt binnen voor de nodige sfeer. Uiteraard zullen er party fotografen aanwezig zijn om de gezelligste momenten van de avond vast te leggen!

Presale:
The first 200 early bird tickets € 8,- / Normal tickets € 12,50 excl. Fee Online: koop tickets & more @ the door!

For VIP reservations please call +31621271267 or email us at info@Soixante-Neuf.nl. (Limited VIP tables available)

For more info, photos and movies please check: Soixante-Neuf.nl