Partyflock
 
­ Nederland

Back into Time · Freestyle vs Classix in Podium Dolhuis, Dordrecht

gepubliceerd door , op
Back into Time
24 februari 2014
FeestBack into Time · Freestyle vs Classix
Datumzondag 20 april 2014
WinactieBack into Time actiegesloten
LocatieDolhuis Site
Zondag 20 april 2014 (eerste paasdag) is het tijd voor een fris en nieuw concept in Podium Dolhuis te Dordrecht: Back into Time - Freestyle vs Classix. De beste klassiekers in de mix met de lekkerste freestyle tunes van vroeger en nu, gedraaid door artiesten die weten hoe je het een zaal los moet laten gaan! Dit alles en meer in combinatie met een unieke sfeer in de gezelligste locatie van Dordrecht belooft dit weer een geweldige avond en nacht te worden!

Kaarten voor 'Back into Time – Freestyle vs Classix' kosten slechts €10 (ex. fee) in de voorverkoop. (De early bird tickets van € 7,00 zijn inmiddels uitverkocht!) Kaarten zijn o.a. te koop via de website van NRG Events: www.nrg-events.nl en in de winkel van Velvet Music te Dordrecht.

De line-up voor Back into Time - Freestyle vs Classix is als volgt:

Francois
Genius
Cold Case
Nowaxx
Bad Boyz
OCD
Ransom
Hosted by: MC TMC

Om alvast in de stemming te komen bekijk hieronder de trailer van Back into Time!



Locatie en parkeren
De locatie Dolhuis ligt in het centrum van Dordrecht en is zeer makkelijk te vinden, het ligt tegenover het stadskantoor op de Spuiboulevard. Parkeren is na 22:00 uur gratis in het centrum. Parkeergarage de Spuihaven ligt op 2 minuten lopen tegenover het Dolhuis. Kijk hier voor meer informatie: www.centrumparkeren.nl/dordrecht

Websites en verdere informatie
Kijk voor meer informatie op de website van NRG Events: www.nrg-events.nl en op de website van Podium Dolhuis: www.dolhuis.com De minimale leeftijd voor 'Back into Time – Freestyle vs Classix' in Podium Dolhuis, Dordrecht bedraagt 18 jaar. Het feest begint om 22:00 en eindigt om 04:00.

5 opmerkingen

Vet! NRG-Events altijd super feesten!
Werkzaam bij NRG Events
Artiest OCD
Gaat een heeeel gezellig feest worden :D
Dit word zeker weer een super gezellig feestje!!!
wordt weer een super feestje!!