Partyflock
 
­ Nederland

Bondax presents Klear

gepubliceerd door , op
Klear
29 april 2014
Het supergetalenteerde duo Bondax, zijn beide nog geen twintig jaar en dat maakt dat de verwachtingen des te hoger liggen. De Jongens uit Lancaster zijn bezig met een grootse opmars. Vergelijkingen met het eveneens Britse Disclosure zijn al snel gemaakt, niet enkel de leeftijd maar ook het muzikale pad dat zij bewandelen. Bondax wordt nu al gekoesterd als de troonopvolger in het future bass gerelateerde genre. Alle reden dus voor een bezoek aan Klear op 3 mei.

Klear is het nieuwe paradepaardje van het hedendaagse Amsterdamse uitgaansleven. Een concept waar Jongens van de Wereld zich volop inzet. Klear richt zich op de muziek van morgen, bekend onder de verzamelnaam 'future beats'. De alom bekende locaties en artiesten worden opzij gezet voor 'state of the art'-locaties en muzikale pioniers.

De heren van Bondax kennen hun klassiekers, maar zijn opgegroeid met het geluid van het nieuwe Millennium. Gezamenlijk schaven zij al sinds hun elfde jaar aan het ultieme clubgeluid. Het resultaat mag er zijn in de vorm van een fris house geluid waar zowel de nadagen van disco, als diepe UK-bassen in weerklinken. Elementen uit post-dubstep, R&B en een beetje garage zorgen voor de final touch. De inmiddels klassieker 'Baby I Got That' is het spraakmakende bewijs hiervan.

DJ, producer en Beatmaster Star Slinger staat ook op het programma. Star Slinger weet exact de juiste verhoudingen te vinden voor het combineren van hip hop met house. Dit resulteert in een uniek en eigen sound die perfect is voor een zwoele zomernacht, maar komt het beste tot zijn recht in een overvolle club bij midnacht. De rauwheid gecombineerd met de knusse setting, maakt Pllek tot de favoriete locatie van Klear. De perfecte spot voor een high-end performance van dit buitengewoon muzikale genie.

Evenals Bondax en als Star Slinger behoort ook TCTS tot de golf jonge UK producers die hun eigen twist aan house geven. Hij vult het programma aan samen met DJ D-Rok en Saux. Area twee wordt gehost door het veelbelovende Amsterdamse Orthogon Wolf.

Klear presents Bondax start om 23.00 uur en vindt plaats in Pllek, Neveritaweg 59, 1033 WB Amsterdam. De eerste en tweede release zijn uitverkocht, kaartjes uit de derde release kosten €22,50. Haal een kaartje via koop tickets