Partyflock
 

Timetable, promomix en final info ST8MENT

gepubliceerd door , op
ST8MENT
3 februari 2014
FeestST8MENT · Music is Melody
Datumzaterdag 5 april 2014
WinactieST8MENT actiegesloten
LocatieEffenaar Site
Zaterdag 5 april 2014 verwelkomt ST8MENT de melodieuze elite van de hardstyle scene tijdens een nieuwe ST8MENT presents Music is Melody in de Effenaar Eindhoven. Voor het eerst staat ST8MENT volledig in het teken van de vele melodieën die het hardstyle genre rijk is. De ongekend verse en knallende hardstyle sounds worden tussen 22:00 en 04:00 uur gepresenteerd door de crème de la crème uit eigen land. Music = Melody!

Timetable
Muzikale maestro's van de avond zijn Noisecontrollers en Atmozfears. Noisecontrollers staat momenteel in de schijnwerpers door de recente release van zijn nieuwe album 'All Around'. De unieke Noisecontrollers sound overheerst niet alleen het nieuwe album, maar zal aankomende ST8MENT editie ook zeker de Effenaar op haar grondvesten doen trillen.

Naast deze twee grootheden mag ST8MENT misschien wel de meest belovende talenten van 2014, Audiotricz, aan het lijstje toevoegen. Deze twee heren hebben met hun laatste release 'Momentum' een flink hardstyle statement gemaakt en hun positie in de hardstyle top meer dan verstevigd. De line-up wordt compleet gemaakt door Sound Rush, Jones en MC Dash

  • za 22:00 - 23:15:  🇳🇱 hardstyle
  • za 23:15 - 00:30:  🇳🇱 hardstyle
  • zo 00:30 - 01:45:  🇳🇱 hardstyle
  • zo 01:45 - 02:45:  🇳🇱 hardstyle
  • zo 02:45 - 04:00:  🇳🇱 hardstyle
  • · MC 🇳🇱 hardcore, house, hardstyle


Promomix Music is Melody by Jones
Kom alvast in de stemming voor ST8MENT presents Music is Melody met deze vette en melodieuze hardstyle set van Jones. Luister de set hier:


Vervoer
De Effenaar Eindhoven is gemakkelijk te bereiken per auto, fiets en openbaar vervoer. Volg per auto de borden 'Centrum' tot aan het Centraal Station in Eindhoven. Daar aangekomen ligt de Effenaar in het zicht en is er voldoende parkeergelegenheid. Wie navigatie gebruikt voert 'Dommelstraat 2' in als eindbestemming. Bezoekers met het openbaar vervoer gaan bij het Centraal Station in Eindhoven naar de uitgang 'centrum', waarna de Effenaar duidelijk zichtbaar is. Surf naar 9292ov.nl voor meer informatie rondom de beste opties en mogelijkheden qua openbaar vervoer.

Tickets
Nog niet in het bezit van een ST8MENT ticket? Tickets voor ST8MENT presents Music is Melody op zaterdag 5 april 2014 kosten slechts 15 euro (ex. Fee) en zijn verkrijgbaar via koop tickets of Ticketmaster. Op de avond zelf zijn er aan de dagkassa nog een beperkt aantal tickets verkrijgbaar voor 20 euro.

Camera's
Het is toegestaan bij ST8MENT een gewoon fototoestel of spiegelreflexcamera mee naar binnen te nemen. Foto's en filmpjes kunnen dus gewoon gedeeld worden via de bekende 'social media' kanalen. Gebruik daarbij #st8ment en laat zo iedereen meegenieten!

Rookbeleid
De Effenaar Eindhoven is een horecagelegenheid en daar mag niet gerookt worden. Er is een speciaal ingerichte rookruimte aanwezig voor degene die roken.