Partyflock
 

Marco V en Marcel Woods keren terug in Eindhoven met Home-Town Festival

gepubliceerd door , op
Na het grote succes van 2013, keren deze Eindhovense helden van weleer, wederom terug naar hun Home-town; Eindhoven. Op zaterdag 24 mei 2014 kun je de heren weer bewonderen aan het water van Natuurbad de De IJzeren Man. Met zeer gepassioneerde optredens, een geweldige sfeer en een heerlijk weertje ging de eerste editie van Home-town Festival meteen de boeken in. Een vervolg op deze succesvolle editie kon dan ook niet uitblijven volgens beide heren en hun fans. Minority Events geeft hier graag gehoor aan. Hetzelfde concept, dezelfde locatie, dezelfde prijs, (bijna) dezelfde artiesten en dezelfde setting. Als bijna alles bij het oude blijft, dan moet het wel een vet feestje zijn geweest. En dat was het!

De intieme opzet & setting, de vette muziek en de goede sfeer waren de ingrediënten waardoor veel bezoekers onder de indruk waren van Home-town Festival. Niet alleen de bezoekers, ook de artiesten hadden zichtbaar veel plezier. Waar zie je tegenwoordig nog slechts één podium, een handjevol DJ's, bezielde sets en interactie met het publiek? Op Home-Town staan uiteraard de hoofdacts Marco V en Marcel Woods weer centraal. Zij treden ieder solo op met daarnaast een unieke back-2-back set. Hierin zullen zij samen met de bezoekers op reis gaan door het heden, verleden en de toekomst. Maar liefst vijf uur lang laten deze grootheden zien wat zij waard zijn. Het dak gaat er vanaf, dat lijkt op voorhand alweer zeker.

Ook de support acts liegen er niet om. Oud-gediende Benjamin Bates is de fijne kneepjes van het vak nog lang niet verleerd. Jordy Dazz pakt 't heel dope en dirty aan en new-kid-on-the-block Brooks neemt de eerste uurtjes voor zijn rekening. Het geheel wordt vocaal ondersteund door Robbie Rise.

Ben je er niet bij geweest op de eerste editie? Dan is dit je kans. Was jij er wel bij? Dan kun je er beter voor zorgen dat je deze niet gaat missen, want jij weet waar Home-town Festival voor staat; feest!