Partyflock
 
­ Nederland

Nino & Frankie viert vijfjarig bestaan in Arminius Kerk

gepubliceerd door , op
Preach
12 maart 2014
FeestPreach · Nino & Franky 5 years
Datumvrijdag 11 april 2014
LocatieArminius Site
Op vrijdag 11 april viert het DJ-Duo, bekend van concepten als Contra en Noah, Floating Festival, hun vijfjarig bestaan in de Arminius. Er wordt nog niet veel bekend gemaakt behalve de naam: Preach. Ook de line-up is geheim maar verwacht naast Nino & Frankie zelf ,veel vrienden uit het Rotterdamse nachtleven in de DJ Booth.

Nino & Frankie, bestaande uit Nino van den Bos (1987) en Frank Dros (1988), vonden elkaar op straat toen ze twaalf waren. Niet veel later bleek dat ze dezelfde muzieksmaak deelden en dit gelukzalige besef mondde uit in een elektronisch huwelijk waar Poetin van in de war zou raken.

Sinds 2009 zijn ze in Rotterdam feestjes gaan geven als 'Contact' in Catwalk, nu beter bekend als Toffler. Een jaar later ontstond samen met Aziz Yagoub (nu eigenaar Perron) het iets serieuzere 'Perron 0' dat in verschillende clubs house hield en in 2011 keerden ze terug naar Toffler en startte ze het ondergrondse event 'Contra' dat tot op de dag van vandaag onmisbaar is in de Rotterdamse housescene. Daarnaast houden Nino & Frankie met man en macht de romantiek van de havenstad in stand met hun eigen bootfestival 'Noah, Floating Festival'.

Naast succesvol feesten hosten hebben ze ook succes geboekt als dj's op verschillende venues in binnen- en buitenland als Perron, Maassilo, Chicago Social Club, Studio 80, Amnesia (Milaan) en zelfs in Club Mao, Shang Hai. Maar ook op festivals als Costa del Soul, Music Republic, Expedition, Noah Floating festival en komende zomer op Soenda, Oranjebitter en Boothstock.

Tickets voor het evenement Preach zijn te koop via koop tickets.