Partyflock
 
­ Nederland

Charly Lownoise & Mental Theo terug in Leeuwarden

gepubliceerd door , op
House The 90s
4 januari 2014
FeestHouse The 90s · Master Maximum label night
Datumvrijdag 21 maart 2014
LocatieRED Site
De organisatie van House the 90s heeft de afgelopen jaren veel vragen gekregen over een vervolg in Leeuwarden. House the 90s in RED in Leeuwarden is de perfecte combinatie want één van de beste 90's feesten in één van de beste clubs van Nederland. De openingseditie op vrijdag 21 maart wordt er één voor in de boeken!

House the 90s streeft naar kwaliteit en wordt met veel toewijding georganiseerd door echte liefhebbers. Dat betaalt zich altijd in een positieve manier uit, bijvoorbeeld door artiesten die op exclusieve basis optreden, of door langere optredens. Zo ook de aankomende House the 90s.

Op vrijdag 21 maart geven niemand minder Charly Lownoise & Mental Theo de aftrap van het nieuwe House the 90s seizoen. Iedereen die zich de editie in Noa nog kan herinneren weet wat hem of haar te wachten staat. Voor velen was dit de beste House the 90s of feest in Club Noa ooit. Charly Lownoise & Mental Theo luiden de lente in van 2014 met een extra lang durende dj set. Hits als Live at London, Wonderfull Days en Stars worden afgewisseld met de allerbeste oldschool, early rave en happy hardcore uit het decennium dat de enige Nederlandse jeugdcultuur heeft voortgebracht. Terug naar de wonderfull days van trainingspak, tondeuse, cita, heuptas en maxies. Hakkuh!

De avond wordt muzikaal 'omlijst' door de bekende gezichten van House the 90s: dj's Marlin en Rabies. Beide regionaal berucht door hun staat van dienst door de jaren heen. De presentatie is in handen van MC Da Mouth of Madness. De ambassadeur van House the 90s kan als Leeuwarder househeld uiteraard niet ontbreken op (nu al) hét 90's feest van 2014 in Leeuwarden

Let op: Charly Lownoise & Mental Theo zijn in Friesland exclusief bij House the 90s te zien en nergens anders in de wijde omtrek. Besef daarom dat je als 90s liefhebber, oud partyganger deze mogelijkheid moet grijpen om dit stukje jeugdsentiment mee te maken. Wees erbij! Het kan zomaar de laatste kans zijn. Zet hem in je agenda en vertel het aan je vrienden.

De deuren van RED zijn geopend vanaf 23:00. Kaarten zijn in de voorverkoop €10 (koop tickets) en aan de deur €12,50 maar zorg dat je vroeg bent. De vorige editie was namelijk strak uitverkocht. Hieronder een tweetal filmfragmenten: