Partyflock
 

Sound Rage · 10 Years of P.L.U.R.

gepubliceerd door , op
Sound Rage
28 januari 2014
FeestSound Rage · 10 Years of P.L.U.R.
Datumzaterdag 3 mei 2014
WinactieSound Rage actiegesloten
LocatieDuycker Site
Zo'n tien jaar geleden begon het allemaal in Alphen aan den Rijn: daar werd het idee geboren bij een klein groepje jongeren om eens een dikke party te geven. Zo ontstond de eerste P.L.U.R. Night in 2004. Vele experimentele feestjes volgden in de loop der jaren. Maar een nieuwe tijd is aangebroken.



Na zoveel jaar ervaring wil de crew van P.L.U.R. Events iedereen enorm bedanken voor alle goodwill, medewerking, steun en vertrouwen die jullie hen gegeven hebben in de laatste tien jaar en dat willen zij groots met jullie vieren!

P.L.U.R. Events presenteert daarom zaterdag 3 mei 2014: Sound Rage - 10 Years of P.L.U.R. in Duycker te Hoofddorp.
Met een nieuwe locatie, twee zalen, adembenemende VJ-techniek, een legendarische line-up, geweldig decor en een nieuwe sound belooft dit een spectaculair feest te gaan worden!



  • Brave New World
    hardtek, hardfloor
  • · live 🇫🇷 techno, hardcore
  • · live 🇫🇷 techno, hardcore
  • 🇳🇱 techno, hardcore
  • · live 🇫🇷 techno, hardcore
  • · live 🇫🇷 techno, hardcore
  • 🇩🇪 hardcore
  • · live 🇫🇷 🇨🇿 hardcore, techno
  • 🇬🇧 techno
  • · visuals 🇫🇷
  • · visuals 🇫🇷


Deze Sound Rage wordt de derde editie en zoals aangegeven: een nieuwe tijd voor P.L.U.R. Events gaat in, dus ook tijd voor een nieuwe sound! Op deze editie van Sound Rage kun je dan ook een geheel nieuwe stroming van muziek gaan ontdekken.

Hardtek en hardfloor zijn in veel landen om ons heen een populaire muziekstroming en P.L.U.R. Events wil deze sound graag met jullie delen. P.L.U.R. kan met trots spreken van een gevarieerde line-up uit bijna alle delen van Europa! Artiesten zoals Vandal, Sparks, BillX, Floxytek en Stormtrooper hebben inmiddels hun naam gemaakt op grote festivals. Maar ook namen als Riko, Suburbass en Nektar maken de scene tot wat het is. Hierboven vindt je de volledige line-up.

Het decor van deze avond staat voor 'Brave New World' en 'Nuclear Damnation'. P.L.U.R. Events neemt je mee in een nucleair vervuilde wereld waar het einde der tijden heeft plaatsgevonden en een nieuwe society gegroeid is. Sound Rage wordt een echte beleving.
In area 1, Brave New World, zul je de nieuwe tijd gaan ervaren. Hardtek en hardfloor zijn de stijlen die hier de entree maken samen met adembenemende 3D visuals, de toekomst op decorgebied, want ook als de wereld is vergaan zal er weer een nieuwe society ontstaan.
Area 2 zal zich presenteren als 'Nuclear Damnation', frenchcore en terror zullen hier de boventoon voeren. Artiesten als Johnny Napalm, OGM909, Sprinky en Le Demonist zullen hier setjes voorbij laten komen die ervoor zorgen dat je niet stil kan blijven staan! Dit alles wordt gehost door Da Weasel.

Dus check zaterdag 3 mei 2014 in je agenda en zet Sound Rage erin! Van 21:30 uur tot 06:00 uur gaan we een geweldig feest geven en daar wil jij bij zijn!

Locatie: Duycker
Raadhuisplein 5
2132 TZ Hoofddorp

P.L.U.R. Events is niet zo heel erg blij met regeltjes, maar hieronder staan er toch een aantal waar een ieder zich aan dient te houden voor een ieder zijn veiligheid. Je vindt eveneens wat nuttige informatie over vervoer et cetera.

Tijden
Sound Rage vindt plaats op 3 mei 2014 van 22.00 uur 's avonds tot 06.00 uur 's ochtends. Tussen 22.00 en 23.00 opent Vandal 🇬🇧 de show dus zorg dat je op tijd bent en niets mist! De deuren gaan om 21:30 uur open. Opwarmen doe je onderweg maar! Deuren open tot 03:00 uur.

Tickets
Ticket prijzen zijn €15 vvk excl. en €25,- aan de deur.
De voorverkoop loopt via de voorverkoopsite van Duycker. Of ga naar www.plur-events.nl.

Legitimatie
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Camera's
Iedereen mag zijn fototoestel, spiegelreflexcamera of videocamera mee naar binnen nemen. Maak vooral veel mooie foto's en filmpjes en vergeet ze niet te delen via social media! Professionele videoapparatuur is niet toegestaan zonder persaccreditatie.

Roken
Duycker beschikt over een enorme rookruimte, dus geen verstikkingsgevaar.

Dresscode
Dresscode? Daar is P.L.U.R. Events helemaal niet van, maar voor een ieders plezier en om de P.L.U.R. sfeer te bewaren zijn voetbalshirts en andere kledingstukken met voetbalclubs erop verboden.

Garderobe/ spullen meenemen
Eten en drinken mogen niet mee naar binnen! Volg je een speciaal dieet, zorg dan dat dit in een afgesloten verpakking zit. Het is toegestaan om medicatie mee te nemen mits ook dit in een gesloten verpakking zit. De garderobe is bewaakt, het is niet mogelijk om telkens 'even' in je jas/ tas te moeten zijn.

Munten & kassa
In Duycker bevinden zich diverse muntkassa's. Er is tevens ook de mogelijkheid om met pin te betalen. Ook is het mogelijk om contant geld op te nemen. (klein bedrag) Het wordt aangeraden altijd voldoende contant geld mee te nemen.

Openbaar vervoer
Duycker is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Reis naar Hoofddorp centraal station wanneer je met de trein komt. Vanaf hier kun je met de bus naar Duycker of 5 minuten lopen. Een retourtje kun je kopen op het station. Bezoek www.ns.nl voor meer informatie of bel met 0900-9292 (0.70 p.m.).

Parkeren
Rondom Duycker is er genoeg gratis parkeerplek en een gratis parkeergarage.

Bussen
Wanneer je een eigen bus reis hebt georganiseerd, kun je de bus HIER aanmelden voor een parkeerplaats. Het parkeren van een bus is gratis. Het is erg belangrijk dat bus organisaties zich aanmelden om vooraf alle juiste informatie te krijgen over het brengen en halen van bezoekers en het parkeren van hun voertuigen.

3 opmerkingen