Partyflock
 

Bassrulers Outdoor kondigt line-up aan

gepubliceerd door , op
Zaterdag 24 mei vindt de achtste editie plaats van het Bassrulers Outdoor Festival. Wederom zal organisator 2K Music de Werkhaven aan het Schelde-Rijnkanaal van Nieuw-Vossemeer omturnen tot een festivalterrein waar alle hardere dancestijlen aan bod komen. Verdeeld over drie podia maken dit jaar dertig artiesten hun opwachting. De stijlen die aan bod komen zijn hardstyle, hardcore en freestyle.

In de hardstyle area, die vorig jaar bijna uit zijn voegen barstte, ligt dit jaar nog meer dan voorgaande edities de nadruk op de rauwere hardstyle. De line-up wordt aangevoerd door Crypsis. Nadat hij in 2011 voor het eerst achter de draaitafels stond op Bassrulers Outdoor, komt een van de grondleggers van deze sound dit jaar wederom de mainstage in vuur en vlam zetten. Hij wordt bijgestaan door o.a. Radical Redemption, die al heel lang op de wishlist stond en dit jaar dan eindelijk zijn debuut kan maken.

Natuurlijk is er ook plaats voor de euforische sound, die vooral een Australisch tintje heeft met Atmozfears en Outbreak. Daarnaast is ook Deepack dit jaar weer van de partij. In een line-up met vooral dj's van de nieuwe generatie, zullen deze oude rotten wederom laten zien hoe je ouderwets een feestje kan bouwen.

Ook de hardcore area heeft dit jaar een internationaal tintje. Hier maakt o.a. het Italiaanse duo The Sickest Squad voor het eerst zijn opwachting op Bassrulers Outdoor. Na de overweldigende positieve reacties op het toevoegen van Dr. Peacock afgelopen jaar heeft de organisatie besloten om dit jaar op veler verzoek deze Italianen toegevoegd aan de line-up. Terwijl ook diezelfde Dr. Peacock dit jaar weer graag terug wilde komen. Deze editie zal dus harder dan ooit eindigen. De overig Italiaanse invloeden komen van Amnesys en AniMe, terwijl Paul Elstak en The Viper voor een flinke portie Hollandse hardcore en ervaring aan de line-up toevoegen.

De Freestyle area wordt vaak gezien als de gezelligste area van het festival en om daar nog een portie bovenop te doen is, zal jaar 'mr Bacardi' The The Darkraver weer neerstrijken in Nieuw-Vossemeer. Hij wordt bijgestaan door de Belgen Bjorno vs Dark-E, die als voormalig residents in een speciale battle teruggaan naar de roemruchte the-site stijl. Daarnaast zal dj Yves de X sound levend houden en zullen Dr. Rude, Genius en resident Pat B freewheelend alle stijlen aan elkaar mixen.

Het festival begint om 13.00u en eindigt om 00.00u. Een uurtje later dus dan de meeste grote festivals. Er is weer voldoende parkeergelegenheid in de directe nabijheid van het terrein. Ook is inmiddels de kaartverkoop van start gegaan via www.2k-music.nl. Een beperkt aantal van 250 'Hardcore Fan Tickets' is inmiddels uitverkocht, maar tot en met 9 maart zijn er nog Early Bird Tickets verkrijgbaar voor het gereduceerd bedrag van € 21,00. Daarna start de reguliere voorverkoop. Deze tickets kosten € 25,00 euro en zijn behalve op internet vanaf 20 maart ook verkrijgbaar bij regionale voorverkoopadressen zoals Music&More in Steenbergen.


De complete line-up:

Hardstyle
Crypsis
Deepack
Radical Redemption Atmozfears
Titan
Jack of Sound Phuture Noize
Outbreak
Degos & Re-Done Mara Salva
MC O-Boy

Hardcore
Paul Elstak
The Sickest Squad
The Viper
Amnesys
Dr. Peacock
AniMe
The X-clusive & Trypsin
Darkangel
PFSquad MC

Freestyle
The Darkraver Dark-E vs Bjorno
Yves
Dr. Rude
Genius
Pat B
Deactivator
MC TMC

3 opmerkingen

 
Artiest {SHOWLIST artist 39929, 73283, 87730, 109879}
Brute line up!
Natuurlijk is er ook plaats voor de euforische sound, die vooral een Australisch tintje heeft met Atmozfears en Outbreak.

Sinds wanneer is Atmozfears Australisch?