Partyflock
 

5 Years Teknixx
The final exam!

gepubliceerd door , op
5 Years Teknixx
3 februari 2014
Feest5 Years Teknixx · The final exam!
Datumzaterdag 22 maart 2014
LocatieThe Borderline
Dat de tijd vliegt mag een understatement zijn, als je bedenkt dat Teknixx al 5 jaar lang een meer dan lokaal evenement is. Wat begon als een klein feestje is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van Nederlands bekendste jump & tek events. Maar zoals aan alles, komt ook aan Teknixx een keer een eind. Na 5 jaar zal het doek dan toch echt vallen. Nog één keer van begin tot eind knallen met een line-up die de afgelopen jaren veel voor Teknixx heeft betekend. Uiteraard is dit aangevuld met het beste van nieuwe generatie!

5 Years Teknixx – The final exam zal plaats vinden op zaterdag 22 maart 2014 in de oude vertrouwde locatie te Zundert. Deze is inmiddels dusdanig aangepast en gaat momenteel verder onder de naam The The Borderline.

Met trots presenteert de organisatie van Teknixx de line-up voor deze laatste editie:
Dany BPM [Spain]
Dr Phunk
Pat B
Clayton Cash
Dustin Hertz
Royal S
G-Swatt
Ransom

Trailer


Dit zooitje ongeregeld brengt jullie vanaf 22.00 uur de beste en nieuwste jump, tek & classic sounds, dus ervoor zorg dat je deze laatste editie van Teknixx zeker niet mist!

Tickets
Tickets voor 5 Years Teknixx zijn uitsluitend verkrijgbaar aan de deur. Deze kosten slechts €5,- euro!
5 Years = 5 Euro!

Toegangsbeleid
De minimumleeftijd voor 5 Years Teknixx is 16 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Het is daarom verstandig een geldig legitimatiebewijs mee te nemen zodat je niet het risico loopt om geweigerd te worden. Een kopie wordt NIET als geldige legitimatie gezien.

Foto's
Het is toegestaan camera's mee te nemen naar het evenement, mits dit geen professionele camera's zijn. Digitale camera's en mobiele telefoons zijn dus toegestaan.

Auto & Parkeren
Je vindt The-The Borderline in Zundert, Bredaseweg 43, 4881 DD, waar een zeer ruime parkeerplaats aanwezig is.

More info
Teknixx.com

1 opmerking