Partyflock
 

Swag on Wheels

gepubliceerd door , op
Swag on Wheels
21 februari 2014
Het is dinsdagavond, nog net geen break van de week. Nog een paar dagen voor dat het weekend is en je los kan gaan maar je hebt nu al zin om iets leuks en actiefs te gaan doen. Het liefst zou je lekker op je skates naar het vondelpark of Museumplein gaan en daar je vrienden te ontmoeten. Elkaar de nieuwste triks te leren en vetste move showen, daar heb je zin in.

Helaas laat het weer het niet altijd toe dus zit je samen met je vrienden en vriendinnen op de bank en denkt terug aan de tijd van het nijlpaardenhuis! Swag on Wheels speelt in op deze emotie. Door middel van een kleine maar goede line-up, veel aandacht voor beleving, persoonsgerichte promotie en oog voor detail zorgt Swag on Wheels voor een sterk 2 maandelijks concept op de dinsdag.

Tijdens Swag on Wheels draait het om skatedans; een unieke vorm van dans op rolschaatsen, waarbij expressie en techniek gecombineerd worden. Net als breakdance, komt skatedans van de straat. Het is een mengeling van dansstijlen zoals hiphop, breakdance, capoeira, kunstrijden en straat skaten. Maar ook als je gewoon lekker rondjes wilt rijden of op zoek bent naar gezelligheid ben je van harte welkom..

Wie zich een beetje op skates kan bewegen, begeeft zich naar het Swag on Wheels om al rollend tussen de old-school skaters, nieuwe enthousiastelingen, breakdancers en het met verbazing en bewondering toeschouwende sneakervolk een avond anders-dan-andere door te brengen.

Voor de mensen die het skaten zijn verleerd of even een update nodig hebben zal er tussen 18:00 uur en 19:00 uur een workshop worden gegeven Skate Dance! Met hun jaren lange ervaring in de scene geven ze jou een spoed cursus skaten voor beginners!

Swag on Wheels supports Es Quint Foundation. Rolling for a good cause, check Es Quint Foundation op Facebook of erquint.org!