Partyflock
 
­ Nederland

Brazilie komt naar The Vip Room Rotterdam

gepubliceerd door , op
Passie
17 februari 2014
FeestPassie · Brazilian Edition
Datumvrijdag 14 maart 2014
WinactiePassie actiegesloten
LocatieVIP Room
Als er één land vol met Passie zit dan is het Brazilië wel! Met swingende moves, het wereldwijd bekende Braziliaanse carnaval, de mooiste vrouwen en de oneindige passie voor ritme is het niet gek dat 'Brazil' een thema van Passie zou worden! Ben jij klaar voor Passie – the Brazilian – edition?

Op deze avond kan je naast de beste dj's, speciale acts en Braziliaans entertainment verwachten! Wil je hier ook bij zijn? Koop je kaarten in de voorverkoop via TRW events.com. Prijs is 10 euro (ex fee) Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, acties en speciale winactie's? Volg Passie dan razendsnel op Instagram, Facebook en Twitter. Passieevents is het keyword!

In de dj booth staan vanavond 7 verschillende acts die worden ondersteund door MC Akash.

Headliners zijn DJ BIGGI en Superior, die eigenlijk geen introductie meer nodig hebben. BIGGI #bebigger is de laatste jaren uitgegroeid tot een vaste waarde in het urban circuit. Met gigs door het hele land en zijn vaste plek op events van TheRealWorldEvent weet BIGGI als geen ander wat jij wilt horen! Superior begon dit jaar met een 7 uur set in The VIP Room en liet daar samen met zijn bekende vrienden een verpletterende indruk achter. Hij is Superior op de hoogte van de laatste tracks!

Toni Rodrigues, Dynamic Duo en Vaiks L & Rowses maken samen met youngstar Gione en Rocwell S de line-up compleet. Voor deze editie zijn er, zoals elke editie van Passie, lady tickets in omloop! Wil jij weten hoe jij aan Passie speciale hot tickets komt? Like Passie Events.com en blijf op de hoogte. Zien TheRealWorldEvent je vrijdag 14 maart?

Kaarten kosten € 10,- (ex fee) in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar via TRW events.com.