Partyflock
 
Element Spinnin' Records is niet algemeen zichtbaar!

Laatste tickets Dancefair 2014 de verkoop in

gepubliceerd door , op
Laatste tickets Dancefair 2014 de verkoop in
10 februari 2014
Met nog maar vijf dagen te gaan is het aftellen naar Dancefair 2014 begonnen. De laatste reeks toegangskaarten is inmiddels in de verkoop gegaan, wat inhoudt dat Dancefair ook dit jaar richting een 'sold out'-editie gaat. Van alle kaarten zijn er nog maar enkele honderden voor de zaterdag en zondag beschikbaar. Wacht dus niet te lang als je onderdeel wilt zijn van dit spektakel en bestel vandaag nog je tickets!
100 artiesten en industrie specialisten, 70 recordlabels en 2000m2 beursvloer met een gear shop op het programma.

Ook al gaat Dancefair pas haar derde jaar in, het voelt alsof het evenement er altijd al is geweest. Het lijkt erop dat grootste spelers uit de industrie het concept (wat ontstaan is uit een idee van een groep producers en dj's) definitief in de armen heeft gesloten. Spinnin' Records, Scantraxx, Revealed, Armada Music, Mixmash en Cloud9 zijn één van de 70 labels die zelfs met een eigen stand op de beursvloer staan. Hier zullen zij met tientallen A&R's en artiesten managers aanwezig zijn om advies te geven, demo's te beluisteren en aan te nemen. Ook zullen artiesten die al releasen op deze top labels aanwezig zijn voor vragen.

Workshops en seminars van onder andere Armin van Buuren, Pan-Pot, Hardwell, Frontliner, Egbert en R3HAB
Sinds de bekendmaking van de seminars van Hardwell, Armin van Buuren, Pan-Pot, Egbert en Frontliner vlogen de Dancefair tickets eruit. Zo gaat Frontliner een diepgaande workshop verzorgen over EQ-ing en Mastering, zullen de Berlijnse techno-helden Pan-Pot samen met Martin Eyerer hun workflow in de studio uit de doeken doen en gaan Hardwell en Armin beide dieper in op hun producties en hun 'road to succes'. Interactie met het publiek is zal net als de vorige twee jaren essentieel zijn. En de heren hebben deze opdracht ook ter harte genomen.

17 Area's, seminars en workshops
Voor iedereen die werkzaam is of wil worden in de techno, EDM of harder styles industrie zijn er meer dan 200 seminars en workshops verdeeld over zeventien area's. Naast DJ en producer seminars en workshops zijn er ook time management seminars, optredens en zijn er bijeenkomsten voor eventorganizers en promotors.

Test en koop de vetste gear tijdens Dancefair op de vernieuwde futuristische beursvloer
Ook gear fabrikanten, distributeurs en product specialisten zullen op de beursvloer aanwezig zijn met hun nieuwste software, producer- en DJ-gear die je kunt uitproberen en waar je je vragen aan kunt stellen. De nieuwe beursvloer is verbluffend. Na een grootschalige verbouwing in de Jaarbeurs speelt Dancefair zich af op één locatie waar alles in hetzelfde futuristische thema is. 'Ik denk dat de mensen die Dancefair I en II hebben meegemaakt echt heel aangenaam verrast gaan worden. Het vernieuwde gebied is schitterend en past helemaal in de beleving van Dancefair' aldus organisator Soares. Een nieuwe toevoeging is de Dancefair Gear Shop. In deze area kun je ook gear aanschaffen zodat je na een dag vol inspiratie bij Dancefair, thuis je nieuwste apparatuur kunt testen. Norman Soares: 'We willen Dancefair een three-sixty beleving te maken. Hoe dik is het je helden te ontmoeten, je demo te geven aan je meest favoriete label, de vetste gear te testen en het mee te nemen tegen een super prijs om dan thuis dezelfde avond helemaal los te gaan in je studio. Dat is voor ons het Dancefair gevoel.'

Check voor het volledige programma de website: www.dancefair.nl
Check alle deelnemende labels hier

Zaterdag 15 februari €35 / Zondag 16 februari €35 / Weekender €55 > koop tickets
Mits er nog kaarten over zijn zullen ze €40 en €60 zijn.