Partyflock
 

Vier valentijn met Passie in The Vip Room Rotterdam

gepubliceerd door , op
Passie
20 januari 2014
FeestPassie · Valentine Edition
Datumvrijdag 14 februari 2014
LocatieVIP Room
All you need is... Passie! Op vrijdag 14 februari, de meest liefdevolle dag van het jaar, komt de TheRealWorldEvent met een speciale Valentine Edition van Passie! Op wie richt jij je Cupido-pijlen? TRW richt haar pijlen in ieder geval op jullie! Met een knallende line-up, spetterend entertainment en een toplocatie in hartje Rotterdam zijn TRW er helemaal klaar voor! Kom jij Valentijnsdag ook vieren bij Passie?

Speciaal voor deze editie hebben twee super b2b (back2back) dj-sets van BIGGI en Superior en DJ Diamondspin duikt achter de decks met Duane Franklin. Headliners BIGGI en Superior zijn de vaste Passie-vrienden en nemen MC Elton Jonathon mee voor de vocale ondersteuning. Nieuw in de line-up is Duane Franklin die regelmatig in de hipste tenten (waaronder Jimmy Woo) van Nederland draait. Vier zwaargewichten in de urban scene zullen jullie van de heetste beats voorzien! Opkomende talenten The Freshmen, Dynamic Duo Vaiks L & Rowses, youngster Gione & super dj Ricky Rigters maken de line-up compleet.

De deuren van The VIP Room zijn van 22:00 tot 05:00 uur geopend. Met The VIP Room heeft TRW de perfecte locatie voor Passie gevonden! Met uitverkochte events en een geweldige sfeer voelt deze locatie als een warm bad.

Weet je genoeg? Koop je kaarten in de voorverkoop voor 10 euro (ex fee) via de vernieuwde website www.trwevents.com of koop tickets. Zoals elke editie zijn er speciale lady tickets in omloop. Ladies hou #Passie in de gaten en zorg dat jij die hot tickets bemachtigt!