Partyflock
 
­ Nederland

Hed Kandi viert vijftiende verjaardag exclusief In Amsterdam

gepubliceerd door , op
Hed Kandi
29 januari 2014
FeestHed Kandi · 15 Year Worldwide Anniversary
Datumzaterdag 29 maart 2014
LocatieMuziekgebouw aan 't IJ Site
Hed Kandi is in de afgelopen vijftien jaar uitgegroeid tot één van 's werelds meest gerenommeerde house labels. Hed Kandi viert haar vijftiende verjaardag daarom in stijl en eert een decennium aan wereldwijde roem in een van de mooiste locaties die Amsterdam rijk is: Het prachtige Muziekgebouw aan 't IJ. Op 29 maart wordt deze iconische locatie omgebouwd tot een adembenemend en spectaculair paradijs.

Hed Kandi doet eer aan vijftien jaar sexy and uplifting House music' door een uniek en exclusief evenement in het hart van Amsterdam te organiseren. Eén van Nederlands belangrijkste podia voor hedendaagse muziek – Het Muziekgebouw met adembenemend uitzicht over het Amsterdam IJ - krijgt deze bijzondere primeur. Verwacht de beste dj's en live-sets, uniek entertainment en live- muzikanten. Hed Kandi haar hommage aan vijftien jaar 'dance music'.

Hed Kandi (London) wordt, mede door de beroemde visuals van mode-illustrator Jason Brooks, gezien als 'the worlds most glamorous music & lifestyle brand' en is in de afgelopen vijftien jaar uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Met meer dan tachtig uitgebrachte albums, drie UK top tien singles en een groot aantal Top 40 hits, is Hed Kandi een befaamd house label geworden. Ibiza, Antwerpen, Londen, Miami, Shanghai, New York en Barcelona zijn slechts een paar van de wereldsteden waar Hed Kandi haar toonaangevende residenties heeft gevestigd.

Ticket sales
Tickets voor deze exclusieve 'one-night anniversary' zijn beperkt te verkrijgen. Tickets zijn verkrijgbaar bij koop tickets, op www.hedkandi.nl en in Primera Shops.

1st batch:€27,50 (excl. fee)
2nd batch:€29,50 (excl. fee)
3rd batch:€35 (excl. fee)

2 opmerkingen

 
door een uniek en exclusief evenement in het hart van Amsterdam te organiseren. Eén van Nederlands belangrijkste podia voor hedendaagse muziek – Het Muziekgebouw met adembenemend uitzicht over het Amsterdam IJ - krijgt deze bijzondere primeur.

Gek, ik was er vorig jaar anders ook al.

Hed Kandi
Werkzaam bij Partyflock
Uitspraak van actief op woensdag 5 februari 2014 om 12:19:
Gek, ik was er vorig jaar anders ook al.


De primeur van de wereldwijde 15e verjaardag denk ik :)