Partyflock
 
­ Nederland

Eerste Art of House met DJ Jean in Manifesto

gepubliceerd door , op
Eerste Art of House met DJ Jean in Manifesto
11 april 2013
Art of House organiseert een old skool house feest zoals feesten tussen 1985 en 1995 werden gehouden. Goed georganiseerd maar weinig opsmuk; geen mooie aankleding aan de wand maar wel danskooien, stroboscopen en opzwepende house-muziek. In tegenstelling tot de bijna als flash mob georganiseerde rave parties in de 90's hoeft het dansende publiek bij Art of House niet bang te zijn halverwege het feest door de politie verwijderd te worden!

De eerste editie van Art of House staat volledig in het teken van house van toen, en om dan gelijk maar goed te beginnen zijn niemand minder dan DJ Jean & Mc Maron Hill gevraagd om in de grote zaal van Manifesto de serie house evenementen af te trappen!

DJ Jean heeft zijn naam onuitwisbaar gevestigd als grootheid in de nationale en international club scene. Geroemd om zijn draaitafel skills en berucht om zijn opstandige en losbandige levensstijl, maar vooral bekend als meest toegewijde DJ en voorloper van latere Nederlandse beroemdheden als Armin van Buuren en Tiësto. DJ Jean won prestigieuze prijzen als de SENA Award en is de meest gedraaide DJ op de Nederlandse radio en in de afgelopen 10 jaar meerdere keren uitgeroepen tot beste club DJ. Zijn meest bekende wapenfeiten, 'The Launch' en 'Every Single Day' werden nummer 1 hits in binnen- en buitenland. Sinds 2013 treedt DJ Jean op met side kick en DJ Mc Maron Hill.

Tijdens de eerste Art of House, een samenwerking tussen de in Hoorn gevestigde Phreaky Media, Pop Hoorn en Manifesto, worden DJ Jean & Mc Maron Hill bijgestaan door DJ Floydd en DJ Phreaky, die beiden hun sporen meer dan verdiend hebben in de Hoornse club scene. Voor de liefhebbers zijn twee danskooien op het podium geplaatst; if you think you can dance. claim the cage!

In het café van Manifesto kan het publiek zich even terugtrekken om wat te drinken en weg te mijmeren bij de wat rustigere house tracks uit de 80's en 90's, op verzoek gedraaid door dj's Phreaky en Floydd.

Koop je kaarten via koop tickets
Voorverkoop:€ 12,50
Aan de deur:€15
VIP:€25 (zeer beperkt beschikbaar!)

1 opmerking