Partyflock
 

Chicago house-avond House Rules in Escape groot succes

gepubliceerd door , op
Vrijdag 3 januari is Escape's nieuwe wekelijkse clubavond House Rules met veel succes gelanceerd! En deze maand wordt Rae, bekend van haar fantastische Defected live sets, ingevlogen om House Rules bezoekers in februari muzikaal te verwennen.

Bezoek Escape op GoogleMaps
Je kan vanaf nu via GoogleMaps bij Escape naar binnen kijken! Bezoek Escape Club, loop naar boven naar Escape deLux en Escape Studio, of duik de nieuwe Escape Basement in! Check.

House Rules: dé house avond van Amsterdam
Escape's nieuwste clubavond House Rules, elke vrijdagavond vanaf 23.00, is een groot succes! Steeds meer mensen ontdekken deze avond met de dikste original house sounds. Er wordt terug gegaan naar de roots van deze stroming: verwacht de beste Chicago platen door de beste Nederlandse én internationale artiesten. Een greep uit de februari line-up Denniz, Marcella, resident Troj en op Valentijndag komt Rae langs! Deze grand lady zing tijdens haar DJ sets en is een fenomeen op de Defected avonden op Ibiza. Check haar track 'Hide U' samen met Sandy Rivera:



Of luister naar de sets van House Rules resident Troj op Soundcloud.
Aangevuld met de mooiste shows, indrukwekkende lichten en vele verrassingen betekent dit de nieuwe place to be voor Amsterdam en ver daarbuiten. Bekijk de teaser:



House Rules: all about house!

De langstlopende zaterdagavond van Amsterdam vind je in Escape
Brainwash is de #EDM hotspot van Amsterdam! Zaterdag 1 februari zorgen Raymundo en Georgio Star voor de beats, aangevuld met MC yaNto en Danney Canova in Escape deLux. 8 februari gaan residents Raymundo en Frederik Abas back2back en vergezellen Saxy Mr S. en Miss Bunty hen in en om de booth. Danney host opnieuw de bovenzaal met de lekkerste urban!
Zaterdag 15 februari nodigt Raymundo niemand minder dan Jethro Galung en MC Marboo uit! Remzy runt Escape deLux deze avond. De maand wordt op zaterdag 22 februari afgesloten met de komst van de Brothers in the Booth. Raymundo, Miss Bunty, Remzy en VJ Joury Gijzen (die wekelijks de lichten en visuals verzorgt) zijn ook van de partij om het dak eraf te knallen!

Escape algemeen
Entree bij Escape is vanaf 21 jaar en ouder en voorverkoop en deurverkoop €16 bij Brainwash en HouseRules. Op www.escape.nl vind je meer informatie over Brainwash, House Rules, Reveal (donderdag) en Like (zondag) plus foto's, dj sets, filmpjes & line-ups. Als je meer wilt dan een gewoon bezoek aan Escape en een eigen tafel in de VIP-ruimtes dan kun je een VIP arrangement boeken. Voor 300 euro (4 personen) of 400 euro (6 personen) krijg je dan versnelde entree middels de VIP ingang, een tafel voor respectievelijk vier of zes personen, een fles Champagne of een fles sterke drank naar keuze met acht softdrinks / vijf Red Bulls en een persoonlijke Escape bediende die de hele avond voor je zal zorgen.

VIP arrangementen eventueel met diner:
• VIP Main Stage (podium)
• VIP Main Floor (zaal), ook exclusief beschikbaar voor grotere groepen
• VIP Top Floor (Escape deLux – eclectic)

Neem voor meer info contact op met vip@escape.nl