Partyflock
 

Snoeiharde beats tijdens Air Quake in club Liberty Aalsmeer

gepubliceerd door , op
Air Quake
15 januari 2014
Harde stijlen van de bovenste plank! Club Liberty gaat op zijn grondvesten trillen, zaterdag 15 februari. Er gaat deze avond namelijk serieus worden geknald in de gloednieuwe club in Aalsmeer, wanneer Air Quake opnieuw haar debuut maakt. Een clubavond die barst van de energie, onweerstaanbare hardcore en hardstyle en een line-up met wereldberoemde dj's -zo maak je het niet vaak mee, rauwe beats in een stijlvolle setting.

De pas geopende Club Liberty in Aalsmeer is namelijk niet zomaar een club. Gebouwd in een voormalige tv-studio is hier een spectaculaire locatie ontstaan, gestijld naar een New Yorkse nachtclub, inclusief indrukwekkende decoratie. Licht, visuals, deco, tot in de kleinste details is alles geperfectioneerd, waardoor elk feest een belevenis wordt.

Dat bleek onlangs al bij de opening en een waanzinnig Oud & Nieuwfeest, nu is het de beurt aan fans van de hardere stijlen om Club Liberty te doen laten schudden. Dat doet de Aalsmeerse club met: Air Quake. De ingrediënten zijn simpel, de beste dj's uitnodigen en die in de spotlight zetten terwijl de luxueuze setting van Club Liberty voor de rest van het spektakel zorgt.

Voor deze editie van Air Quake zijn niet de minsten uitgenodigd. Zo staat Endymion op de planken, een Nederlands hardcore-trio dat al jaren aan de top van de scene staat en tegenwoordig over de hele wereld optreedt. Dat geldt ook voor Nosferatu, een vaste kracht op de grootste hardcore-festivals, een rasechte gabber die anno 2014 nog altijd tot de eredivisie van de hardcore behoort.

Verder presenteert Air Quake deze avond ook Bass Modulators, een berucht hardstyle-duo dat met de populariteit van de muziek is
meegegroeid en op jonge leeftijd al op de grootste podia terecht kwam. Ook Mind.Illusion is zo'n hardstyle-held die er snel bij was, en in Club Liberty ongetwijfeld voor de nodige opwinding gaat zorgen. De line-up wordt gecompleteerd door de kunsten van dj MNO, eveneens een jongeling die altijd energie op de dansvloer weet te brengen.

Zo lijkt het een dikke Liberty-avond te worden voor de hardere stijlen. Air Quake presenteert de rauwste beats van de bovenste plank, met een onmiskenbaar sfeertje in de zaal; lekker stampen in stijl!

Tickets kosten 15,- per stuk en zijn verkrijgbaar bij koop tickets en alle Primera-winkels.

1 opmerking