Partyflock
 

Speedfreax · Never cheap

gepubliceerd door , op
Speedfreax · Never cheap
22 januari 2014
FeestSpeedfreax · Never Cheap
Datumzaterdag 29 maart 2014
LocatieMaassilo Site
Na een spetterende comeback is Speedfreax op 29 maart weer terug in de Maassilo. Rotterdam gaf de 'legendary UK Garage club' een meer dan warm welkom tijdens de eerste editie en nu is het tijd voor een vervolg. Mocht je de eerste gemist hebben, dan raden wij je aan om de aftermovie van deze legen 'wait for it' darische avond zeker even terug te kijken.



De spetterende show en unieke entertainment elementen waar Speedfreax zo geliefd om is, zullen ook deze keer niet ontbreken. Op muzikaal gebied staan er weer een paar spetterende namen op het menu. Begin februari zal de volledige line-up gecommuniceerd worden door de organisatie. Houd hiervoor www.speedfreax.com in de gaten.

Earlybird tickets zijn inmiddels verkrijgbaar via koop tickets en hiervan is al meer dan de helft verkocht. Dus mocht je wat geld willen besparen, wees er dan snel bij!

Verwacht in aanloop naar 29 maart meerdere live sets van o.a. Gomes, Full Crate, Joost van Bellen en vele anderen die hebben staan knallen tijdens de Speedfeax revival editie van 30 november.