Partyflock
 

Op De Valrave heer en meester in Westerunie met Games of Thrones nacht

gepubliceerd door , op
Op De Valrave
21 januari 2014
Op De Valrave schudt met een bijzondere avond op zaterdag 22 maart alle ravers wakker. Deze nacht staat volledig in het teken van de legendarische serie Game of Thrones en hierbij pakt de organisatie ook uit met een extra lange set van een heel bijzonder duo: Pleasurekraft. Deze twee producers komen uit twee verschillende werelddelen en tijdens Op de Valrave worden zij bijgestaan door het beste dat Nederland te bieden heeft. Dj-sets komen van Bram Fidder, Ruttenbergs, Niklas Woodriff, Hellie terwijl Tracks Up The Sleeve en Arno Motz live gaan tijdens de 'Winter is Coming'-editie van Op de Valrave.

Pleasurekraft is de spreekwoordelijke muzikale liefdesbaby van twee zeer getalenteerde tech-houseproducers, die elk op een ander continent wonen. Zo zit Kalle Ronngardh in Stockholm terwijl Kaveh Soroush, de andere helft van het duo in Washington, USA woont. Vanaf 2010 werken de twee samen, dat vrijwel direct leidde tot de waanzinnige plaat 'Tarantula' waarmee ze de wereld van de elektronische muziek meteen mee op zijn kop zette. Hier bleef het gelukkig niet bij en de mannen maken nog steeds veel goeie muziek samen. In Nederland draaien ze amper, extra speciaal dus hun extra lange set van 2,5 uur tijdens de Game of Thrones editie van Op de Valrave is dus extra speciaal.

Hollandse verdedigingslinie
Bram Fidder en Hellie zijn de twee hotste opkomende jonge dj's die in Amsterdam furore maken. Hellie is een dame die haar mannetje staat; luister maar naar één van haar vele fijne podcasts. Met haar diepe grooves en grote glimlach achter de draaitafels wint ze gegarandeerd de dansers voor zich, ongeacht of je nu een Stark of een Lannister bent. Bram Fidder heeft onder andere in Studio 80, Paradiso en in AIR gigs gehad, en op festivals als Mysteryland en Valhalla. Hij weet als geen ander hoe hij met zijn energieke en creatieve dj-sets de dansvloer moet bewerken en krijgt daar 2,5 uur de tijd voor.

Naast deze twee grote talenten verdedigen ook verschillende producers de Hollands glorie in de strijd om de troon. Als je Ruttenbergs het afgelopen jaar niet hebt gezien of gehoord in het nachtleven, dan moet je nu je kans pakken. Verder draait Niklas Woodriff de sterren van de hemel van Westeros en zetten de manschappen Tracks Up The Sleeve en Arno Motz een live set neer.

Zoals gezegd is het thema 'Game of Thrones' en op zaterdag 22 maart word je helemaal ondergedompeld in de mythische wereld van de Zeven Koningrijken. Voel je jezelf een lid van de 'Night's Watch' of de Stark familie van Winterfell? Hijs je dan in een berenvel. Ga je als de Lannister dwerg, de rode priesteres Melisandre van Asshai of neem je een heuse draak mee? Het kan allemaal, het is hoe dan ook zaak de Game of Thrones te spelen tijdens Op de Valrave. De aankleding en lichten worden verzorgd door de troepen van Wallfiller, 20Tree, Buck Models en Simons Magic Balloons en daarmee wordt het een editie die je gegarandeerd bij blijft.