Partyflock
 

The Privileged laatste keer in Little Buddha

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 25 januari is het alweer de achtste editie van The Privileged in Amsterdam. Deze editie is voor het laatst in de Little Buddha Amsterdam, hierna zal het concept worden voort gezet in een andere locatie in de hoofdstad. De komende editie van dit unieke evenement is getiteld 'Absolute Chique', wederom zal The Privileged uitpakken met mooie danseressen, een goede dj, MC's en een saxofonist.

De avond zal worden gehost door de vaste gezichten van The Privileged: MC yaNto en Chelsea. Dit duo heeft al vaker bewezen een gouden combinatie te zijn. Zij samen met de charmante Saxy Mr S. beloven veel goeds voor op de dansvloer. The Privileged staat bekend om haar vooruitstrevende keuze wat betreft dj's. Als meerdere malen kreeg jong talent de kans om zijn of haar moves achter de draaitafel te laten zien, ditmaal is dat Dylan Lucky. Van hem mag je een lekkere commerciële house sound verwachten.

De eerste editie van The Privileged in 2014 heeft alles in huis om weer een unieke avond te worden, dus koop je kaarten snel via: the-privileged.nl. Kaarten in de voorverkoop kosten €15 en aan de deur €17,50. Voor diegene die iets willen vieren of meer luxe willen hebben zijn er nog enkele VIP-tafels beschikbaar. Voor aanvragen kan je contact opnemen via: info@the-privileged.nl

Benieuwd?