Partyflock
 

P60 presents an evening with Angerfist

gepubliceerd door , op
Na het succes van 2013 kon een nieuwe datum natuurlijk niet uitblijven. Na een drukke zomer waarin hij op alle grote festivals in binnen- en buitenland heeft gedraaid is de nummer 1 hardcore DJ van de wereld op 25 januari 2014 weer terug in Amstelveen: Angerfist!

We hebben allemaal nog mooie herinneringen aan vorig jaar, het zweet druppelde nog net niet van het plafond, de DJ-sets waren meer dan prima, en de sfeer was fantastisch. Daarom is besloten om het in het nieuwe jaar nog een keer dunnetjes over te doen met de man die P60 vorig jaar op zijn kop heeft gezet.

Op het Amsterdam Dance Event van 2013 werd Angerfist bekroond voor zijn werk met een nummer 34-positie in de prestigieuze DJ Mag Top 100. Hiermee wordt bewezen dat Danny Masseling tot de grootste namen van de wereldwijde hardcore scene behoord. Dit is ook duidelijk op te maken aan de landen die hij allemaal aan doet, van India tot aan de Verenigde Staten en van Australië tot aan Spanje. Toch is het gelukt om hem weer te strikken voor een avond in P60.

Ook resident DJ Dr. Rude heeft weer een plek in zijn drukke agenda weten te vinden om deze avond Angerfist weer muzikaal te ondersteunen. De man die er vanaf het begin af aan al bij is in Amstelveen mag ook deze avond natuurlijk niet ontbreken in de DJ booth!

Naast deze twee muzikale zwaargewichten, wordt de rest van de avond kleur gegeven door een aantal regionale talenten!

P60 opent om 22:00 uur haar deuren. Voor meer informatie check de P60 website.
Kaarten (€15 vvk / €18 aan de deur) zijn verkrijgbaar via koop tickets, alle Primera winkels en aan de kassa op de avond zelf.

1 opmerking

Hadden we maar zo'n avondje in Arnhem