Partyflock
 

Soixante Neuf eind januari weer in Effenaar Eindhoven

gepubliceerd door , op
It's that time again! Vrijdag 31 januari is het tijd voor de eerste editie van Soixante Neuf in 2014. Allereerst wil de organisatie iedereen het beste voor 2014 wensen en dat het een jaar mag worden vol gezondheid, geluk en feesten natuurlijk. Omdat het de eerste editie van het jaar is, moet het uiteraard extra speciaal worden. Niemand minder dan team Encore (WaxFiend & Prime) is dan ook de headliner voor deze Soixante Neuf editie. Deze heren zijn de drijvende kracht achter de steevaste uitverkochte wekelijkse Encore avonden en zijn vastberaden om Eindhoven te laten zien, waarom dit week na week weer gebeurd! Als dat nog niet genoeg is, komt ladies man Jayh Jawson ook nog eens al zijn hits ten gehore brengen. Maar ook dan zijn we er nog niet, want DJ BIGGI komt ook met niemand minder dan mister smooth Gio achter de mic.

Soixante Neuf baby! Vrijdag 31 januari zullen alleen toppers de revue passeren. Het concept zal er alles aan doen om haar Fashion TV award status te behouden en er de 31ste weer een topfeestje van te maken! Aan de line-up, zoals hieronder te zien, zal het zeker niet liggen! Daarnaast zal de locatie weer omgetoverd worden in een Soixante Neuf walhalla. De crew is ready, de Effenaar is ready, Jayh, team Encore, BIGGI en Gio zijn ready en de gehele 69 line-up is ready. De enige die zich nog 'ready' moet maken ben jij, de bezoeker om op deze avond het maximale te bereiken.

Soixante Neuf zorgt weer voor de nodige dosis kwaliteit op vrijdag 31 januari en vandaar dat deze volgende toppers de dansvloer onveilig zullen maken.

Live on Stage: Jayh Jawson
Encore (WaxFiend & Prime)
BIGGI ft. Gio (live)
RGGD (Jurrie Jay & Perry Box)
Mitchell Supreme FT. Rodney Music
Don John
Bronx DJ
Dazu

Verder heeft de organisatie nog een paar verrassingen voor jullie in petto op deze heugelijke avond. Dat Eindhoven de gekste is, zal vrijdag de 31ste des te meer worden bewezen. Speciaal voor de dames is er een aparte 'Ladies Only Entrance' rij. Ben je alleen met je girls dan mag je met je voorverkoopkaartje via deze ingang naar binnen. Kaarten zijn verkrijgbaar via koop tickets.