Partyflock
 
­ Nederland

Celebrate 2014 tijdens Passie in The Vip Room

gepubliceerd door , op
Passie
24 december 2013
FeestPassie · Celebrate 2014
Datumvrijdag 10 januari 2014
WinactiePassie actiegesloten
LocatieVIP Room
Staat 'meer feesten' ook tussen jouw goede voornemens? Start dan op vrijdag 10 januari met Passie in Rotterdam! Bij Passie is het feest gegarandeerd met o.a. Vaiks L & Rowses, Ferdows, Toni Rodrigues, The Freshmen, Gione, Ricky Rigters, MC Dirty B & Vikesh.

Na het vijfjarig bestaan, de Kamasutra editie en de Halloween Special is Passie Events weer helemaal terug op de kaart. Met uitverkochte feesten en uitgewerkte thema-edities voelt Passie zich helemaal thuis op het Stadhuisplein in Rotterdam. Meer informatie op TheRealWorldEvent vernieuwde website: www.trwevents.com.

Celebrate 2014 is ditmaal het hemelse thema. Heb jij al een outfit voor de dresscode? Deze is namelijk white! Verras Passie met jouw mooiste witte outfit en be part of the night! Speciaal voor deze editie draaien Vaiks L & Rowses een twee uur durende set. Je kan van Passie dj's de dikste urban hits en beste r&b classics verwachten. Nieuwkomers in Passie line-up zijn Ferdows, Toni Rodrigues en Vikesh on percussion. Ferdows is vooral in Rotterdam bekend van zijn optredens in Vie en Bed. Toni Rodrigues kan beter omschreven worden als de huisbaas van The VIP Room. Met vele gigs weet hij als geen ander wat het publiek wilt horen. Vikesh is een geweldenaar op percussie en zal met zijn trommels een extra dimensie geven aan deze Passie! De line-up is compleet met The Freshmen, Gione en Ricky Rigters. Host van de avond is MC Dirty B.

Wil je hier ook bij zijn? Kaarten zijn in de voorverkoop te verkrijgen voor 10 euro (ex fee) via koop tickets en www.trwevents.com. Er zijn speciaal voor de dames ook vrijkaarten in omloop.

Vorige editie: