Partyflock
 
­ Nederland

Skeef in de Panty voor Serious Request 2013

gepubliceerd door , op
Skeef in de Panty!
12 december 2013
FeestSkeef in de Panty! · Voor Serious Request Site
Datumzaterdag 21 december 2013
LocatieHemingway
Het zal niet onopgemerkt zijn gebleven: Serious Request strijkt dit jaar neer in het prachtige Liwwadden. Stadsje van de skeve Oldehove, zijn eigen Liwwadder Paus en Wereldclub Cambuur (vinden ze zelf). Leeuwarden heeft, zoals je kunt lezen in het onlangs verschenen boek 'Mary Go Wild', over de Nederlandse househistorie van oudsher een voorliefde voor de hardere dance. Daarom is het vreemd dat er rond Serious Request Leeuwarden weinig te doen is op dat gebied. Het meeste is afgestemd op een 'algemeen' publiek. Maar... de echte Liwwadder is alles behalve 'algemeen'! Geen duizend in één dozijn slappe hap. De Liwwadder wil los! Skeef in de panty!

Vanwege het lage aanbod op het gebied van harder styles kreeg Skeef in de Panty daarom het idee om een leuk feest te organiseren voor iedereen die eens even echt uit zijn plaat wil. De entree (5 Eurootjes) wordt door Skeef in de Panty en Club Hemingway gedoneerd aan Serious Request 2013. Een echte win win situatie. Helemaal los op de vetste freestyle, jump, hardstyle, oldschool en (happy) hardcore en ook nog voor het goede doel! Skeef in de Panty maakt zelfs het kerstfeest overbodig! Hieronder de line-up:

Pavo
Wie kent hem nou niet? Een levende legende sinds jaar en dag. Vroeger één van de betere oldstyle dj's, met de opkomst van hardstyle één van de beste hardstyle dj's en gezicht van grote feesten als Qlimax en Qlubtempo en nu nog steeds ontbreekt hij niet in de line-up van de grootste evenementen. Hij is dan ook niet voor niets nog steeds één van de meest geboekte harder styles dj's van het land. Helaas zie je hem niet zo vaak in het noorden en daarom vond de organisatie het hoog tijd om deze grootmeester ook hier weer eens in actie te laten zien.

LNY TNZ
Toonaangevende releases en energieke en creatieve dj sets maken Looney Tunez tegenwoordig beter bekend als LNY TNZ een van de freestyle acts van het moment. Samenwerkingen met uiteenlopende artiesten als Chuckie en Yellow Claw maken LNY TNZ freestyle pur sang. Momenteel heeft LNY TNZ veel succes met hun remix van 'Tsunami', het strijdlied van de Cambuur supporters.

Dutch Movement
Chino NL, Punish en Den= timmeren de laatste tijd goed aan de weg. Zowel solo als met hun Dutch Movement project en niet geheel zonder resultaat. Zo stond een van hun eerste tracks al op de Pussy Lounge compilatiemix van The Darkraver. Een teken dat het alleen nog maar beter kan worden.

Da Pauli
Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Zo gaat dat toch! Ook met de "voormalige" LeeuWarder jumpkoning Da Pauli, die na een aantal jaren van afwezigheid in de hard dance scène weer helemaal terug van weg geweest is. Een cv om u tegen te zeggen met steekwoorden als Decibel Outdoor, Pussy Lounge en Qlubtempo. Skeef in de panty op freestyle beats!

Spoon
Van ritmische house tot beukende beats! Spoon draait al vele jaren zonder moeite alles wat los en vast zit. Heen en weer, omgekeerd en weer terug. Ooit introduceerde hij als oud resident dj van Sans Souci en Fire Palace hier de hardere dance stijlen. Freestyle is hem dus op het lijf geschreven!

Rabies
Sinds 1995 een van de weinige echte oldschool houseclassics specialisten in het Noorden en daarom uniek in zijn soort. Momenteel actief als lid van House the 90s. Reken op een afsluiting met de dikste (early en happy) hardcore hits uit vervlogen jaren.

MC Den=
De presentatie is in handen van MC Den=. Den is, waar het feest is, en als dat niet zo is, dan zorgt hij er wel voor dat het een feest is. Zodat iedereen skeef in de panty naar huis gaat.

Dus gewoon komen! Feesten voor het goede doel. Wat wil je nog meer? En daarna skeef op de fiets naar huus.

6 opmerkingen

Werkzaam bij V.C.N.
Artiest {SHOWLIST artist 41643, 10552}
Goed feestje voor een goed doel
Nou wat een goed doel. Die plekken waar die kinderen sterven is al te weinig eten, dus dan creëer je nog meer hongersnood. Mensen teveel ziekte is hard maar heeft ook z'n voordeel.
Uitspraak van Tumult op maandag 16 december 2013 om 16:40:
Die plekken waar die kinderen sterven is al te weinig eten, dus dan creëer je nog meer hongersnood


ja mut der weer geld heen straks voor eten
of ze slaan elkaar de kop in, dan kan er weer geld heen voor slachtoffers

ben wel een beetje klaar met dat geld geven altijd eigenlijk
laatste aanpassing
Als Serious Request voor de Nederlandse voedselbanken zou zijn, zou ik mijn huis openstellen voor een feest en de opbrengsten doneren!

Voor dit schijtdoel trek ik mijn portemonnee niet. Ook niet om mezelf een beter gevoel te geven rond Kerst dat ik toch mooi centjes aan een goed doel gaf!
Artiest {SHOWLIST artist 169295, 55694, 50902, 511}
Lekker zeiken allemaal
Uitspraak van Rabies op woensdag 18 december 2013 om 16:23:
Lekker zeiken allemaal


Ja, een mening hebben die niet inhoudt dat we doelloos geld in de derde wereld pompen is inderdaad zeiken. Maar toch: het is OOK een mening :)