Partyflock
 

Release · A countdown to Rebirth Festival

gepubliceerd door , op
Release · A countdown to Rebirth Festival
26 november 2013
FeestRelease · A countdown to Rebirth Festival
Datumzaterdag 8 februari 2014
LocatieDen Domp Site
FeestRebirth Festival · 2014
Datumzaterdag 12 april 2014
LocatieRaamse Akkers
Op zaterdag 8 februari vind de eerste editie van Release plaats in Den Domp te Haaren. Release is de opvolger van Twisted. Met Release bundelen de organisatoren van Rebirth Festival en Nul4Elf-events hun krachten om een nieuw kwalitatief hoogwaardig evenement neer te zetten. Het aftellen naar Rebirth Festival en de presentatie van het Rebirth anthem staan hierbij centraal.

Den Domp biedt plaats aan 700 Rebirth diehards. Het is een intieme zaal, met de DJ's on stage binnen handbereik. In deze sfeervolle ambiance zal het Rebirth 2014 anthem voor het eerst gedraaid worden. Daarnaast beloont de organisatie de trouwste fans; diegenen die voor 1 januari 2014 een Release ticket kopen, ontvangen een code waarmee zij zeker zijn van een Rebirth Festival ticket.

Deze countdown naar Rebirth Festival zal muzikaal begeleid worden door niemand minder dan D-Block & S-te-Fan, Adaro, Ran-D, Audiofreq, Outlander, Noisecult, Gremios & Tono en PVO. Jullie reisleider deze avond is MC DL

Release....van het Rebirth anthem 2014
Op 8 februari wordt er een begin gemaakt van een nieuwe traditie; de release van het Rebirth anthem. Tijdens Release zal één van de artiesten uit de line-up jou de perfecte warm-up geven met de presentatie van het Rebirth Festival 2014 anthem.Met nog maar zes weken te gaan tot de kick-off van het festivalseizoen, kan alles weer uit de kast worden gehaald om een zomer lang uit je plaat te gaan op de vetste festivals. Om te beginnen op Rebirth Festival op 12 & 13 april en alvast een voorproefje tijdens Release.

Rebirth Festival Garantie
Om de trouwe bezoeker van de Rebirth evenementen tegemoet te komen, wil de organisatie de bezoekers van Release een garantie geven op een Rebirth Festival ticket. Iedereen die voor 1 januari 2014 een Release ticket koopt, ontvangt een code om een Rebirth Festival ticket te kopen. De codes kun je verzilveren tussen 4 en 12 januari 2014, hierna sluit deze speciale ticketshop. De reguliere voorverkoop van Rebirth Festival start op maandag 13-01-2014.

Let op: Per bestelling krijg je één code. Dus als je twee tickets besteld, ontvang je één code. As je drie tickets besteld, ontvang je één code enzovoorts. Per code kun je 1 Rebirth ticket bestellen.
Bijvoorbeeld: Willen jij en je twee vrienden naar Release en Rebirth Festival, bestel dan alle drie los een ticket voor Release. Jullie ontvangen dan alle drie een code waarmee je een ticket voor Rebirth Festival kunt kopen.
De codes gelden bij bestellingen tot 1 januari 2014. De codes kunnen worden verzilverd tussen 4 en 12 januari 2014. Het adres van de webshop wordt tijdig gecommuniceerd.

Kaartverkoop
Kosten: €17,50 (ex. Fee)
De kaartverkoop start woensdag 11 december om 20.00 via www.rebirth-events.nl .
De organisatie raadt aan om niet te lang te wachten met het kopen van je kaarten. Zowel Rebirth Festival 2013 als Rebellion 2013 waren ruim van tevoren uitverkocht.

Minimum leeftijd: 17+
De minimumleeftijd om Release en Rebirth Festival te bezoeken is 17 jaar. ID is verplicht. Gezien de verhoging van de alcoholwet, zal de organisatie ook naar de minimumleeftijd moeten kijken. Komend jaar stelt de organisatie de grens dus op 17 jaar en ouder, zodat iedereen die vorig jaar als 16-jarige de evenementen heeft kunnen bezoeken, dit jaar niet uitgesloten wordt.

3 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 3883, 3752}
Artiest Deazel
2 dagen !! vetttttttttt :respect:
Uitspraak van Donny // op maandag 9 december 2013 om 16:18:
2 dagen !! vetttttttttt :respect:


Dat is het ieder jaar al ;)
Uitspraak van Dène op maandag 9 december 2013 om 20:20:
Dat is het ieder jaar al ;)


Kei slim :#