Partyflock
 
­ Nederland

Stuiterbeesten organiseert vanaf januari Partycetamol

gepubliceerd door , op
Partycetamol
9 december 2013
FeestPartycetamol · Music is our only medicine
Datumvrijdag 3 januari 2014
LocatieEl Corazon Site
Jongerenorganisatie Stuiterbeesten gaat slim inspelen op de nieuwe alcoholwetgeving, die op 1 januari 2014 van start zal gaan. De jongerenorganisatie gaat het nieuwe concept Partycetamol het leven in blazen, een concept speciaal gericht op jongeren tussen de 15 en 17 jaar. Met niemand minder dan Jebroer en Kid de Blits in de line-up beukt de jongerenorganisatie letterlijk het nieuwe jaar in.
De slogan van Partycetamol: 'Music is our only medicine'. Er zal géén alcohol worden geschonken aan jongeren beneden de 18 jaar.

De eerste editie van Partycetamol zal plaatsvinden op 3 januari 2014 in het hart van Roosendaal: El Corazon. De line-up zal bestaan uit niemand minder dan Jebroer, Kid de Blits, Regtur, Art Inc., Lau Savano, Mallenza, Dave Sailor en MC Emergio.

De jongste dj in de line-up is toepasselijk genoeg 15 jaar: Regtur gooide een tijdje geleden hoge ogen bij de SlamFM Avondploeg, waar hij – toen hij 14 was – een knallende set mocht draaien. Stuiterbeesten is dan ook erg blij dat Regtur onderdeel is geworden van het kersverse resident-dj team van Partycetamol.

Stuiterbeesten, als organisatie van Partycetamol: 'We zijn ontzettend blij dat we in 2014 écht wat kunnen betekenen voor de jongeren tussen de 15 en 17 jaar. Er was tot op heden nog steeds niet veel voor deze doelgroep te doen en zij vielen vaak buiten de boot. We willen graag deze doelgroep een geweldige avond bezorgen maar wel zonder alcohol. De naam Partycetamol zal wellicht voor veel ophef zorgen en dat is iets wat we juist graag willen. De slogan is niet voor niets: 'Music is our only medicine'. Met veel passie en enthousiasme gaan we dit concept ontwikkelen. We kijken er erg naar uit!'

1 opmerking